29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.


Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή συνέδρων απ’ όλη την Ελλάδα οι εργασίες του 29ου Πανελληνίου συνεδρίου της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι προτάσεις και οι καταστατικές αλλαγές που ψηφίστηκαν, οι προβληματισμοί και οι απόψεις που εκφράστηκαν ήταν αντάξιες στελεχών μιας μεγάλης, δημοκρατικής, πραγματικά ανεξάρτητης και αδέσμευτης παράταξης του ριζοσπαστικού – κοινωνικού φιλελεύθερου χώρου.

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. με οδηγό της την ανάγκη της υπεράσπισης των δικαιωμάτων του εκπαιδευτικού και της στήριξης του έργου του έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών με θέσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προκλήσεις και στις προσδοκίες του Έλληνα Εκπαιδευτικού.

Αποτελεί δέσμευση όλων των συνέδρων ότι θα εργαστούμε με όπλο την ιδεολογία, τις αξίες και τις θέσεις μας για να διατηρήσουμε τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. στην πρωτοπορία των αγώνων βγαίνοντας δυνατά μπροστά, προβάλλοντας το δικό μας πρόταγμα για μια Παιδεία ποιοτική στην υπηρεσία της πατρίδας, για έναν Εκπαιδευτικό που αξίζει περισσότερα.

Στη διάρκεια του συνεδρίου και σε ειδική τελετή τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Κλάδο των Εκπ/κών Π.Ε. και στην παράταξη  οι πρώην  Πρόεδροι της ΔΑΚΕ Π.Ε. Παναγιώτης Βούτος, Γεώργιος Γούσης, Ηλίας Ηλιόπουλος , Βασίλειος Παληγιάννης και Χαράλαμπος κόκκινος .

Επίσης τιμήθηκε για την προσφορά του και ο αντιπρόεδρος της ΔΑΚΕ Π.Ε. και Γεν. Γραμματέας της ΔΟΕ Τριαντάφυλλος Οικονόμου.

Σο 29ο Πανελλήνιο συνέδριο της Κίνησης ολοκληρώθηκε με την επανεκλογή του Μάνου Ανδρουλάκη στη θέση του Προέδρου της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

Πρόεδρος του 29ου Πανελλήνιου  Συνεδρίου της ΔΑΚΕ/ΠΕ ήταν ο Πρόεδρος του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ Λάρισας και πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κων Π.Ε.Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» Παπαποστόλου Δημήτριος

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ανταλλαγή παραδοσιακών σπόρων από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Τσαριτσάνης
Επόμενο άρθρο Μουσικό Φεστιβάλ από τη Χορωδία του Συλλόγου Εκπ/κων Π.Ε. Λάρισας