Η κυβέρνηση είναι συνεπής μόνο στην αστάθεια


«Τελικά κάναμε ένα μεγάλο λάθος, όλοι όσοι υποστηρίζαμε ότι η Κυβέρνηση δεν υλοποιεί τις προεκλογικές εξαγγελίες και υποσχέσεις της. Μπορεί να μην σκίζει τελικά τα μνημόνια, να μην επαναφέρει τον κατώτερο μισθό, να μην ακυρώνει τις αποκρατικοποιήσεις, να μην καταργεί τον ΕΝΦΙΑ και πολλά άλλα ακόμη, όμως είναι απολύτως συνεπής στις προεκλογικές της δεσμεύσεις προς τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Απελευθερώνει λαθρομετανάστες στα αστικά κέντρα, χωρίς κανέναν υγειονομικό έλεγχο, κλείνει τα μάτια στους καταληψίες των Πανεπιστημιακών σχολών, επιτρέποντας να ρημάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους, καταργεί τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και δημιουργεί φωτογραφικές διατάξεις για να απελευθερωθούν βαρυποινίτες». Με αυτόν, τον πλέον καυστικό τρόπο, σχολίασε σε τηλεοπτική εκπομπή,  ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

«Ο ελληνικός λαός δεν τους ψήφισε για να πάνε την χώρα στην δραχμή, δεν τους έδωσε εντολή εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη, ούτε τους εξουσιοδότησε να επαναφέρουν την αναρχία και την ανασφάλεια. Μέσα σε 50 μέρες η χώρα έγινε από όλες τις απόψεις, ξέφραγο αμπέλι. Μετανάστες απελευθερώνονται αδιακρίτως, το κέντρο της Αθήνας γίνεται έρμαιο στις ορέξεις διαφόρων ομάδων και ο καθένας από την Κυβέρνηση κάνει και λέει ότι θέλει», συνέχισε ο βουλευτής της ΝΔ, σημειώνοντας επίσης πως «εμείς προειδοποιούσαμε για όλα αυτά, αλλά μας κατηγορούσαν ότι τρομοκρατούμε τον κόσμο».

«Πολύ φοβάμαι ότι η πραγματική τρομοκρατία, τώρα έρχεται. Η ανασφάλεια έχει περικυκλώσει την χώρα, η αγορά έχει στεγνώσει, η διγλωσσία κυριαρχεί, ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να συμβιβάσει αταίριαστες φωνές στο εσωτερικό της κυβέρνησης, ο Υπουργός Οικονομικών φωτογραφίζεται σε lifestyle περιοδικά και η Πρόεδρος της Βουλής συγκροτεί όπως φαίνεται το δικό της μέτωπο, αγνοώντας πλήρως τον θεσμό που κλήθηκε να υπηρετήσει.

Πραγματικά δεν ξέρω αν έχουν αντιληφθεί ότι βρίσκονται πλέον στην Κυβέρνηση και ότι το εθνικό συμφέρον είναι αυτό που προέχει τώρα. Όλα τα άλλα έπονται. Φοβάμαι ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βαδίζει στον χείριστο δρόμο για το μέλλον της χώρας», κατέληξε ο Λαρισαίος πολιτικός.

 

Προηγούμενο άρθρο 20 παιδικά έργα τέχνης + 20 καλλιτέχνες συνθέτουν μία ξεχωριστή έκθεση
Επόμενο άρθρο Δήλωση Γιώργου Μπαρτζώκη για Αγοραστό