Γενική συνέλευση για τους εργαζομένους στα Σ\Μ Λάρισα


Ο Σύλλογος Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν.Λάρισας καλεί τους συνάδελφους εργαζόμενους στα Σουπερ Μάρκετ Λάρισα, να προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9-03 και ώρα 7:00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Όπου θα συζητηθούν τα συμπεράσματα των πρωτοβουλιών που πήρθηκαν το προηγούμενο διάστημα ( παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ, συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας) και σχέδιο δράσης για το επόμενο διάστημα, διεκδικώντας την ικανοποίηση των αναγκών των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Ο Σύλλογος καλεί τις εργαζόμενες των ΣΜ ΛΑΡΙΣΑ και του κλάδου συνολικά, να πάρουν μέρος στην ΕΚΔΗΛΩΣΗ για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ της ΓΥΝΑΙΚΑΣ που οργανώνει η Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) την Κυριακή στις 8 Μάρτη , στις 6:30 το απόγευμα στο θέατρο του ΟΥΗΛ.

Επίσης καλεί και στην θεατρική παράσταση «Κουραμπιέδες» που παρουσιάζεται από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 και ώρα 8 μ.μ. στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Κουμουνδούρου και Ανθίμου Γαζή). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ΤΟ Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθρο Προσφορά της Frezyderm στις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων
Επόμενο άρθρο Σύμβουλος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Λάρισας η Ευαγγ. Τέρπου