Συνάντηση ΑΝΕΛ στη Λάρισα


Στην Λάρισα έγινε την περασμένη Κυριακή το βράδυ μεγάλη συνάντηση όλων των Θεσσαλικών Συντονιστικών Επιτροπών και των Υποψηφίων Βουλευτών κατά τις τελευταίες Εθνικές Εκλογές των ΑΝΕΛ στο ξενοδοχείο ΜΕΤΡΟΠΟΛ.

Η προσέλευση των στελεχών ήταν πρωτοφανής, αφού συμμετείχαν πάνω από εκατόν πενήντα άτομα. Με την ευκαιρία αυτή κόπηκε η Βασιλόπιτα και έγινε  αποτίμηση του Εκλογικού αποτελέσματος και της πορείας της κυβέρνησης Σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Στον χώρο παραβρέθηκαν και μίλησαν ο Βουλευτής της Λάρισας Βασίλειος Κόκκαλης και η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, πρώην Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Από τα Τρίκαλα ήταν παρόντες όλοι οι πολιτευτές και σύσσωμη η Συντονιστική επιτροπή του κόμματος.

Αποφασίστηκε να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας με τα στελέχη προκειμένου να εξετάζεται η πορεία του κυβερνητικού έργου και η ορθή αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στο Βόλο και θα ακολουθήσουν τις επαφές αυτές και στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Η δραστηριοποίηση των στελεχών, που έρχονται σ’ επαφή σε καθημερινή βάση με τους πολίτες, είναι μια από τις βασικές παραμέτρους της πολιτικής των ΑΝΕΛ.

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία η ομιλία για τη νέα ΚΑΠ που διοργάνωσε ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας
Επόμενο άρθρο Πλούσιες εκδηλώσεις σε όλο το Δ. Αγιάς για τις απόκριες