Απάντηση Κέλλα στο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας


Είκοσι μέρες μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είναι προφανές πως τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν παραμείνει στην προεκλογική περίοδο, θεωρώντας πως εξακολουθούν να δίνουν μάχη παραπλάνησης του ελληνικού λαού.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός, ότι διαβάζοντας ένας άρθρο μου, με το οποίο καλώ όλους τους Έλληνες να αφήσουν στην άκρη τις όποιες διαφορές και να στηρίξουν την κυβέρνηση της χώρας στην εθνική μάχη, εκείνοι επιλέγουν να ψελλίσουν κάποια ακατάληπτα επιχειρήματα, τα οποία απλώς γυρνούν το χρόνο πίσω.

Είναι προφανές πως τα εν λόγω στελέχη έχουν πρόβλημα επαφής με την πραγματικότητα. Κι αυτό γιατί λογικά μόνον τα ίδια δεν έχουν αντιληφθεί πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται δια στόματος του ΥΠΟΙΚ Γιάννη Βαρουφάκη, το 70% των μνημονιακών μας υποχρεώσεων. Μόνον τα ίδια στελέχη προφανώς δεν έχουν ακούσει  τον Πρωθυπουργό να μιλάει για την υποχρέωση της χώρας να διατηρεί πρωτογενή πλεονάσματα. Μόνον τα ίδια στελέχη προφανώς δεν έχουν δει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ΜΗΝ καταργεί με ένα άρθρο και ένα νόμο όλους τους μνημονιακούς νόμους. Μόνον τα ίδια στελέχη προφανώς δεν έχουν δει την κυβέρνηση να εγκαταλείπει τη θέση για κούρεμα του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και μάλιστα του επονείδιστου και παράνομου. Ο κατάλογος δεν έχει τέλος…

Εγώ, αφήνοντας στην άκρη όλα τα παραπάνω τα οποία θεωρώ αυτή τη στιγμή ελάσσονος σημασίας, τονίζω για μια ακόμη φορά πως η μάχη είναι της χώρας. Είναι της Ελλάδας και όχι του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ολόκληρου του πολιτικού προσωπικού και όχι του κ. Τσίπρα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και για όσο διαρκεί η διαπραγμάτευση οφείλουμε όλοι μαζί να στείλουμε στα πέρατα του κόσμου μήνυμα μαχητικότητας και ενότητας. Να ενεργοποιήσουμε με τον τρόπο αυτό του Έλληνες όπου κι αν βρίσκονται, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και να τους κάνουμε κοινωνούς της προσπάθειάς μας.

Υ.Γ: Τις «συμβουλές» περί πολιτικής αυτοψυχανάλυσης καλό θα ήταν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να τις απευθύνουν στην Αριστερή πλατφόρμα και στις άλλες συνιστώσες που δεν μπορούν ακόμα να δεχθούν την πραγματικότητα την οποία πολύ εύκολα, η αλήθεια είναι, έχει διακρίνει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύσκεψη Δ.Σ Σωματείων συγκαλεί η Γραμματεία του ΠΑΜΕ
Επόμενο άρθρο Έλεγχοι για τη διαπίστωση ύπαρξης μυκητολογικών ασθενειών σε καλλιέργειες σκληρού σίτου