Απάντηση Μ. Χαρακόπουλου σε ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για λιγνίτη Ελασσόνας


Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, ο οποίος του επιτίθεται προσωπικά για το ζήτημα των κοιτασμάτων του λιγνίτη στην Ελασσόνα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το ύφος της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για τα κοιτάσματα λιγνίτη στην Ελασσόνα, είναι ανάξιο σχολιασμού. Ελπίζω ότι σύντομα αυτό θα διορθωθεί από τη σκληρή πραγματικότητα της διακυβέρνησης. Επί της ουσίας, όμως, ποια είναι ακριβώς η κατηγορία, που με συνοπτικές διαδικασίες, μου απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ;

ΟΙ Λαρισαίοι γνωρίζουν πως ότι έχω να πω το λέω δημοσίως. Όπως δημόσια, όντας υπουργός το Σεπτέμβριο του 2012, εξέφρασα την αντίθεσή μου σε κάθε σκέψη εξόρυξης λιγνίτη στην Ελασσόνα. Μάλιστα, από το βήμα της 6ης Γιορτής Φέτας, ξεκαθάρισα ότι αν υπάρξει σχετική νομοθετική πρωτοβουλία θα την καταψηφίσω.

Χαίρομαι που έστω και έτσι, έστω και με καθυστέρηση, ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας δηλώνει ότι εξακολουθεί να διατηρεί την αντίθεσή του στην εξόρυξη λιγνίτη στην Ελασσόνα. Ελπίζω τη θέση αυτή –και όχι βεβαίως το ύφος του συντάκτη της ανακοίνωσης- να συμμερίζονται και οι δύο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στο νομό μας. Αναμένουμε…»

Προηγούμενο άρθρο Ανακοίνωση υποβολής αιτήσεων – δικαιολογητικών συμμετοχής σε εξετάσεις Τεχνικών Επαγγελμάτων
Επόμενο άρθρο Ένας χρόνος «Οικολογική Θεσσαλία»