Δωρεάν υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής προς όλους τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα στον Δήμο Κιλελέρ


Το Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Δήμο Κιλελέρ, θα παράσχει ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής προς όλους τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα σε θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών ζητημάτων καθώς και σε θέματα απασχόλησης.

Τα στελέχη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ θα μπορούν να εξυπηρετούν όλους τους ενδιαφερόμενους – εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα του Δήμου Κιλελέρ στα εξής σημεία για το μήνα Φεβρουάριο 2015.

Στη Νίκαια, στο Πολιτιστικό Κέντρο την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 – 18:00 και στον Πλατύκαμπο, στο κτήριο του πρώην δημαρχείου και ώρα 18:00 19:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν σχετικά ερωτήματα για θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών ζητημάτων καθώς και για θέματα απασχόλησης, είτε στα στελέχη του Δικτύου που θα παρίστανται τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, είτε μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, Τζαβέλα 4 Λάρισα στο τηλέφωνο 2410 537489 – 90 ή στο email larisainediktio@inegsee.gr (κκ Αχ. Βαϊόπουλος, Ν. Παναγούλης, Φ. Χρήστου). Επίσης σχετικές πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν και στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα και στα ΚΕΠ του Δήμου Κιλελέρ.

Προηγούμενο άρθρο Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγ. Χαραλάμπου στη Νίκαια
Επόμενο άρθρο Δημιουργικό εργαστήρι για τα παιδιά στο Δ. Κιλελέρ