Στενή συνεργασία για την ανάπτυξη της παρολύμπιας περιοχής


Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 3/2/2015 συνάντηση εργασίας εκπροσώπων του Δικτύου ‘ΠΕΡΡΙΑΒΙΑ” με τονΑντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Δημ. Παπαδημόπουλο , στην έδρα της Περιφέρειας ,μετά  από αίτημα του Δικτύου ,το οποίο έγινε άμεσα αποδεκτό.

Στη συνάντηση αυτή το Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”‘  είχε την ευκαιρία να θέσει υπόψη του κ. Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας  όλα εκείνα τα θέματα που αυτό  θεωρεί σημαντικά ,έτσι ώστε να δημιουργηθεί αναπτυξιακή δυναμική για την περιοχή της Ελασσόνας και της παρολύμπιας περιοχής, στην οποία το Δίκτυο έχει την έδρα του .

Αξίζει να σημειωθεί ότι  εξετάστηκαν όλες εκείνες οι παρεμβάσεις ,που μπορεί και πρέπει η Περιφέρεια να κάνει και που θα ήταν χρήσιμες για την αναστροφή του κλίματος στην περιοχή ,μέσα από την αξιοποίηση του δυνατού Brand Name που λέγεται Όλυμπος και την ανάπτυξη όλων εκείνων των δράσεων που μπορούν να καταστήσουν τη περιοχή ,ως έναν αγαπημένο προορισμό για τα αθλήματα βουνού ,τον ορειβατικό τουρισμό και τα εξαιρετικά της προϊόντα.

Προηγούμενο άρθρο Επιμορφωτικό πρόγραμμα για ενήλικες: «Η Επανάσταση του 1821 στην Ευρωπαϊκή Τέχνη»
Επόμενο άρθρο Στον Κ. Αγοραστός ο Κώστας Μπαργιώτας