Διακοπές κυκλοφορίας στη Θεσσαλία λόγω βροχοπτώσεων


Σύμφωνα με ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Δ/νσης Θεσσαλίας, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, στη Θεσσαλία διακόπτεται η κυκλοφορία τα εξής σημεία :

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δ.A. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

  • Λόγω υπερχείλισης του ποταμού Πετριλιώτη, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων της Επ. Ο. Μουζακίου – Αργιθέας (γέφυρα Πετρωτού), από το 50ο χλμ.
  • Λόγω υπερχείλισης του ποταμού Αχελώου, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων της Επ. Ο. Καρδίτσας – Άρτας (γέφυρα Κοράκου), από το 54ο χλμ.
  • Λόγω υπερχείλισης του παραπόταμου Αυλάκι (Μαγούλα Καρδίτσας) διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επ. Ο. Μαγούλας Καρδίτσας – Μ. Καλύβια Τρικάλων. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτηρίους. Κάλυψη έκτασης 2500 στρεμμάτων αγροτικής περιοχής.
  • Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Επ. Ο. Μουζακίου Αργιθέας, από το 43ο χλμ (θέση Αγορασιά) έως το 50ο χλμ (γέφυρα Πετρωτού), λόγω κατολίσθησης. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους.

Δ.A. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

  • Λόγω υπερχείλισης του ποταμού Πηνειού στο Δ.Δ. Κλοκοτού, Φαρκαδόνας και Πηνειάδας, καθώς και του ποταμού Ενιπέα στο Δ.Δ. Κεραμυδίου, κατακλύστηκε με νερά αγροτική περιοχή καλλιεργήσιμης και μη έκτασης (3.000) περίπου στρεμμάτων.

Δ.A. ΛΑΡΙΣΑΣ

  • Λόγω αυξημένου όγκου υδάτων του Τιταρήσιου ποταμού, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο 3ο χλμ Επ. Ο. Αμπελώνα – Δελερίων. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους.

 

Προηγούμενο άρθρο Ποιοι είναι οι νέοι δικαιούχοι του δημοτικού λαχανόκηπου Λάρισας
Επόμενο άρθρο Πολιτιστικά κέντρα σε Φαλάνη και Κοιλάδα δημιουργούν Περιφέρεια και Δ. Λαρισαίων