Ενημερωτικό σημείωμα ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε. Λάρισας


Η Συντονιστική Επιτροπή της ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε. ν. Λάρισας στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων , αποφάσισε να αναθέσει στα μέλη της στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Λάρισας , την αποστολή στα σχολεία ενημερωτικών σημειωμάτων για θέματα και αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ . ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΕΛΜΕ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ 20/1/2015

  • Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ.( δεύτερη προσπάθεια)

Τοποθετήσεις παρατάξεων:

Συν.Ε.Κ: υπέρ ενός προγραμματικού προεδρείου/δεν ισχύουν όσα αναφέρει η ΔΑΚΕ στην ανακοίνωσή της/το μισό προγραμματικό πλαίσιο κατατέθηκε, το άλλο όχι/για το θέμα της Αξιολόγησης θα το δούμε αργότερα/ο ΣΥΡΙΖΑ έχει άλλα από Δευτέρα/η ΟΛΜΕ δεν αναφέρει πουθενά για επαναφορά μισθών σε επίπεδα 2009 , άρα δε συμφωνούμε με τη θέση των Παρεμβάσεων/ διεκδίκηση θέσης Προέδρου(εκ νέου υποψήφιος το τακτικό αιρετό μέλος του ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας των Συν.Ε.Κ.).

ΔΑΚΕ: υπέρ του αντιπροσωπευτικού-αναλογικού/η ανακοίνωση της προηγούμενης εβδομάδος της ΔΑΚΕ πονάει, διότι πολύ απλά λέει αλήθειες/επαναλαμβάνουμε πως η ,από τον οποιονδήποτε, υιοθέτηση της πλέον δημοκρατικής θέσης για τη συγκρότηση του Δ.Σ.( αντιπροσωπευτικό-αναλογικό) , συνεπάγεται αυτόματα και στήριξη του/ ως δεύτερη παράταξη δε διεκδικούμε τη θέση του Προέδρου.

Παρεμβάσεις: υπέρ ενός προγραμματικού προεδρείου/ επαναλαμβάνουμε τις προϋποθέσεις /όχι δύο θέσεις-αξιώματα ο Πρόεδρος/ίδιες οι θέσεις μας με πέρυσι και προστίθεται η επαναφορά των μισθών σε δεδομένα 2009/ κατά οποιασδήποτε μορφής Αξιολόγηση/να προστεθούν και αυτές οι θέσεις σε αυτές των Συν.Ε.Κ./δε διεκδικούμε τη θέση του Προέδρου.

Προοδ.Ενότητα: υπέρ του αντιπροσωπευτικού-αναλογικού/αποδεικνύεται έως τώρα η σωστή συνδικαλιστική στάση όλων των παρατάξεων στα προβλήματα του κλάδου/στην αντίστοιχη περσινή διαδικασία συγκρότησης του Δ.Σ. μάς αποκλείσατε/ δε διεκδικούμε τη θέση του Προέδρου.

Με μία υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου(του κ. Παλούκα Ε. των Συν.Ε.Κ. ) ,ακολούθησε ψηφοφορία ,όπου βρέθηκα έξι (6) λευκά ψηφοδέλτια και τρία (3) υπέρ του .Μετά από αυτό το αποτέλεσμα , δεν κατέστη δυνατή, βάσει του καταστατικού, η εκλογή Προέδρου και θα επαναληφθεί η διαδικασία στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ( Πέμπτη 29-1-2015) .

  • Αίτημα προς ΟΛΜΕ για κινητοποίηση στήριξης συναδέλφων της διαθεσιμότητας
  • Ανακοινώσεις (υποχρ. μετατάξεις, έγκριση αναλ.προγραμμάτων ,αξιολόγηση)

Τα μέλη της ΔΑΚΕ στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ πάντα στη διάθεση του κάθε συναδέλφου

Τζιατζιάς Μιχάλης (τηλ.:6945229681) Παναγιώτου Νίκος (τηλ.:6937036180)

Μπατσίλα Δάφνη (τηλ.:6932430396)

Προηγούμενο άρθρο Ανακοίνωση της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το εκλογικό αποτέλεσμα
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη 29χρονος Αλγερινός για διακίνηση ναρκωτικών