Παρουσίαση υποψηφίων Χ.Α. στο Ν. Λάρισας


Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών ν. Λάρισας σε μια κατάμεστη αίθουσα και σε ενθουσιώδες κλίμα, στον Πλατύκαμπο Λάρισας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής Καραμιτράκης Νίκος ο οποίος μετά από μια σύντομη αλλά γεμάτη εθνικιστικά μηνύματα ομιλία του, κάλεσε στο βήμα τον υποψήφιο βουλευτή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Σαρατσιώτη Δημήτριο ο οποίος μίλησε για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Παπανδρέου των «συνεταίρων επαγγελματιών πολιτικών» που με τις αντεθνικές πολιτικές τους και τον συνεχή δανεισμό, το μόνο που πέτυχαν είναι η εθνική εξάρτηση. Η Χρυσή Αυγή, τόνισε, με το πρόγραμμα και τις θέσεις της που στοχεύουν μόνο στο εθνικό συμφέρον είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να οδηγήσει στην εθνική ανεξαρτησία και παρά τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού και βουλευτών της και τον αποκλεισμό που υφίσταται απ’ όλα τα μέσα, θα βγει αλώβητη αλλά και ενισχυμένη και σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ν. Λάρισας( ο υποψήφιος Τζούτσας Πέτρος δεν παρέστη λόγω ασθένειας)

Αβδελίδης Αχιλλέας

Ζήση Ζαχαρούλα

Καραγιάννης Δημήτριος

Κουτελός Γεώργιος

Λιάπης Κων/νος

Παπαγεωργίου Μαρία

Σβερώνη-Χονδρονάσιου Δέσποινα

Τσιτσέ-Μπίλλη Μαρία

Χαλβατζούλης Βασίλειος

Ψωμιάδου Μαρία

Οι οποίοι απήυθηναν έναν σύντομο αγωνιστικό χαιρετισμό υποσχόμενοι να τιμήσουν την ψήφο των συμπολιτών τους καθώς και την εμπιστοσύνη της Χρυσής Αυγής στο πρόσωπό τους.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνος ως είθισται σε κάθε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Προηγούμενο άρθρο Προσποιούνταν υπάλληλο του Δήμου και ζητούσε χρήματα από καταστηματάρχες
Επόμενο άρθρο Το Πρόγραμμα «SMART WATER» υλοποίει η Περιφέρεια Θεσσαλίας