Μάξιμος: Να μην θέσουμε σε κίνδυνο τις αγροτικές επιδοτήσεις!


«Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι δεν λησμονούν τι έκανες γι’ αυτούς και θα το αναγνωρίσουν έμπρακτα και στις εκλογές» επεσήμαινε ο Αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Γιάννης Σαπουνάς καλωσορίζοντας το Βουλευτή Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο στο Βλαχογιάννι.

Ο κ. Χαρακόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για την επίλυση των προβλημάτων των αγροτών και των κτηνοτρόφων και την ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής, όπως κατά τη θητεία του στο ΥπΑΑΤ.

Όπως χαρακτηριστικά είπε:

«Συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη για να καταστεί η ελληνική γεωργία και κτηνοτροφία μοχλός ανάπτυξης και δημιουργίας. Κάναμε σημαντικά βήματα και η πορεία δεν πρέπει να ανακοπεί τώρα. Τώρα που ξεκινά η νέα ΚΑΠ στο πλαίσιο της οποίας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρά εξασφάλισε για τη χώρα μας 20 δις ευρώ. Τώρα επαφίεται στον καθένα από εμάς να κάνουμε τη σωστή επιλογή στις 25 Ιανουαρίου, για να μην χτυπάμε μετά το κεφάλι μας στον τοίχο. Διότι η ΕΕ είναι εντάξει απέναντι μας όταν είμαστε και εμείς εντάξει στις υποχρεώσεις μας. Αν μονομερώς κάνουμε του κεφαλιού μας, προφανώς θα πληρώσουμε τις συνέπειες. Να μην θέσουμε, λοιπόν, με την ψήφο μας, σε κίνδυνο τις αγροτικές επιδοτήσεις.

Ας μην ξεχνούμε πόσα καταφέραμε μαζί. Απλοποιήσαμε την ίδρυση νέων κτηνοτροφικών μονάδων χωρίς επιβάρυνση περιβαλλοντικών μελετών. Νομιμοποιήσαμε τις αυθαίρετες σταβλικές εγκαταστάσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, χωρίς κανένα πρόστιμο! Στηρίξαμε τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων με πρόγραμμα 100 εκατομμυρίων ευρώ. Με τη στήριξη σας μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα».

 

Προηγούμενο άρθρο Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η 3η Δημοτική κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων
Επόμενο άρθρο 2,3 εκ. ευρώ στα ταμεία του Δήμου Κιλελέρ