Μαθητές του 10ου και του 39ου Δημοτικού Σχολείου προσέφεραν τρόφιμα


Αυξημένο και συγκινητικό ήταν η ανταπόκριση των Λαρισαίων στο κάλεσμα των δομών του Δήμου, για αλληλεγγύη και προσφορά προς τους αδύναμους συμπολίτες μας, κατά την περίοδο των γιορτών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μαθητών του 10ου και του 39ου Δημοτικού Σχολείου, που προσέφεραν τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα στης 3ης Δημοτικής κοινότητας Λάρισας.

 

Στα Τρίκαλα η χορωδία των ΚΑΠΗ

 

Επίσης στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και δράσεων των δομών του Δήμου Λάρισας  τα μέλη της χορωδίας των ΚΑΠΗ με μαέστρο τον κο  Κων/νο Μάτη επισκέφθηκαν τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα μετά από πρόσκληση της διοργανώτριας εταιρείας του Δήμου Τρικκαίων.

Η πρώτη στάση ήταν στη Φαρκαδόνα, όπου έγινε αναπαράσταση της Γέννησης από ηθοποιούς στη ζωντανή φάτνη, την μοναδική σ΄  όλη την Ελλάδα. Η χορωδία τραγούδησε και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους. Κατόπιν ,έγινε επίσκεψη στο Μύλο των Ξωτικών ,όπου η χορωδία τραγούδησε συμβάλλοντας στο Πνεύμα των Χριστουγέννων, συγχρόνως τα μέλη περιηγήθηκαν στα παραμυθένια περίπτερα και έζησαν την μαγεία των γιορτών.
Ακόμη ,η χορωδία χάρισε χαρούμενες μουσικές στιγμές στους τροφίμους του Δημοτικού Γηροκομείου ,προσφέροντας τους δώρα και γλυκίσματα
Τα μέλη της χορωδίας συνόδευε ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Κων/νος Τσαούσης.

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Περιοδειών των Τομεακών Οργανώσεων του ΚΚΕ
Επόμενο άρθρο Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η 3η Δημοτική κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων