Μάξιμος: Να μην πάνε στράφι οι θυσίες του λαού


Ο Βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κατά την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς περιόδευσε  σε χωριά της Λάρισας, μεταξύ των οποίων η Μάνδρα, η Ραχούλα, το Πουρνάρι και το Καλοχώρι, όπου αντάλλαξε ευχές με τους κατοίκους και συζήτησε μαζί τους για το διακύβευμα των πρόωρων εκλογών.

Ο πρώην υπουργός σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Το νέος έτος ξεκινά με την περιπέτεια των πρόωρων εκλογών που προκάλεσε η βιασύνη της αντιπολίτευσης να ράψει υπουργικά κοστούμια. Παρά την απροθυμία του λαού για πρόωρες κάλπες, μια μειοψηφία των άκρων έστριψε το καράβι της χώρας στα φουρτουνιασμένα νερά της πολιτικής αστάθειας και της οικονομικής αβεβαιότητας. Οδηγούμαστε, εξαιτίας μικροκομματικών σχεδιασμών, μακριά από το  ασφαλές λιμάνι της πιστωτικής γραμμής στήριξης που μας κατηύθυνε η κυβέρνηση.

Μπροστά στον κίνδυνο να χαθούμε αύτανδροι, να πάνε στράφι οι θυσίες του λαού τα τελευταία δυόμισι χρόνια, ο λαός με την ψήφο του θα στρέψει το καράβι ξανά σε ασφαλή ρότα. Θα δώσει τη μόνη απάντηση για μια Ελλάδα πολιτικά σταθερή, διεθνώς αξιόπιστη και οικονομικά βιώσιμη εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα δώσει εντολή στη Νέα Δημοκρατία να συνεχίσει τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια για να κρατήσουμε μαζί τη χώρα όρθια και το μέλλον ελπιδοφόρο. Εύχομαι το νέο έτος με την εμπιστοσύνη των πολιτών να ξεκινήσει με το “δεξί”! Πιστεύω ότι με υπευθυνότητα και νηφαλιότητα θα κερδίσουμε τη μάχη ενωμένοι όλοι οι Έλληνες».

 

Προηγούμενο άρθρο Το πρόγραμμα του εορτασμού των Θεοφανείων
Επόμενο άρθρο Εγκαινιάζεται το ΚΑΠΗ Ραψάνης