Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: «ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000 ΕΦΗΒΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»


 Η διοργάνωση στις 9-10 Ιουλίου 2011 Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων στη Λάρισα και στις 16-17 του ίδιου μήνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πανπαίδων – Πανκορασίδων Α’ στα Τρίκαλα τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν  ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ, Βουλευτή Λάρισας κ. Αστέριο Ροντούλη.

 Ο κ. Κ. Αγοραστός ενημέρωσε τον κ. Αστ. Ροντούλη, ο οποίος του είχε στείλει και σχετική επιστολή, ότι η αιρετή Περιφέρεια είναι σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ για τη διοργάνωση των δύο πρωταθλημάτων, στα οποία υπολογίζεται να λάβουν μέρος πάνω από 2.000 έφηβοι, νεανίδες, παίδες και κορασίδες αθλητές και αθλήτριες.

Παρέπεμψε μάλιστα σε επιστολή που έχει στείλει στον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλη Σεβαστή και με την οποία ενημερώνει ότι η Περιφέρεια ως συνδιοργανώτρια θα συμβάλλει στην κάλυψη των εξόδων αναλαμβάνοντας μέρος των δαπανών που είναι επιλέξιμες, όπως η προβολή και η φιλοξενία.

Στη συνάντηση έγινε γενικότερη συζήτηση για την αναγκαιότητα διοργάνωσης αθλητικών διοργανώσεων στη Θεσσαλία προς όφελος και της τοπικής οικονομίας.

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα του Παν. Συλλόγου Χημικών Μηχανικών με θέμα: «ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»
Επόμενο άρθρο Θεατρική παράσταση όλα τα άπλυτα στη φόρα στις 7-8 Μαΐου 2011