Μάξιμος: «Συνταγή καταστροφής τα νταούλια και οι ζουρνάδες του κ. Τσίπρα»


Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος από τον Τύρναβο, όπου βρέθηκε για την εορτή του πολιούχου της πόλης, Αγίου Γεδεών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι δυνάμεις του τυχοδιωκτισμού και της ανευθυνότητας φρόντισαν ώστε η χώρα να μπει στην περιπέτεια των πρόωρων εκλογών. Δυναμίτισαν την ανάδειξη του Σταύρου Δήμα στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, χωρίς επιχειρηματολογία, χωρίς λόγο, μόνον εξαιτίας της βουλιμίας τους για εξουσία. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον «ξενοδόχο». Και ο «ξενοδόχος» στη Δημοκρατία είναι ο ίδιος ο λαός. Ο λαός που βλέπει και κρίνει. Που παρακολούθησε όλη την άθλια εκστρατεία λάσπης και τρομοκράτησης για να μην εκλεγεί Πρόεδρος από αυτήν τη βουλή. Οι πολίτες διαπιστώνουν καθημερινά την υπονόμευση που κάνουν οι δυνάμεις του λαϊκισμού στην οικονομία με την αβεβαιότητα που προκαλούν οι πράξεις τους και οι διακηρύξεις τους. Αντιλαμβάνονται τις σαθρές και ανυπόστατες πολιτικές θέσεις του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του.

Ας γνωρίζουν όλοι αυτοί οι όψιμοι σωτήρες ότι οι πολίτες δεν ρισκάρουν ό,τι έχουν με κόπο και θυσίες πετύχει στη ζωή τους, δεν παίζουν με την τύχη των παιδιών τους, δεν αφήνουν τη μοίρα τους σε μαθητευόμενους μάγους, που υπόσχονται ψεύτικους παραδείσους. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι οι ιαχές και οι λεονταρισμοί του κ. Τσίπρα, τα νταούλια και οι ζουρνάδες χαϊδεύουν αυτιά αλλά στην πράξη είναι η σίγουρη συνταγή της αποτυχίας, της καταστροφής, της καθόδου στην πολιτική κόλαση, που σημαίνει διεθνή απομόνωση της χώρας, έξοδο από το ευρώ και κοινωνική δυστυχία.

Η Νέα Δημοκρατία, παρά τα όποια λάθη, ήταν και παραμένει η κύρια, η μεγαλύτερη, η πλέον αξιόπιστη δύναμη ευθύνης. Είναι η δύναμη που θα οδηγήσει τη χώρα, με την ισχύ που θα της δώσουν οι πολίτες και στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, με ασφάλεια και σταθερότητα στα ήρεμα νερά της οικονομικής ανάπτυξης και της κοινωνικής ευημερίας».

Προηγούμενο άρθρο Ευχές από τα παιδιά της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας
Επόμενο άρθρο Στις παιδιατρικές κλινικές των Νοσοκομείων Λάρισας ο Απ. Καλογιάννης