Τα κάλαντα άκουσε ο δήμαρχος Λαρισαίων


Με Χριστουγεννιάτικες κάλαντα και μελωδίες πλημμύρισε το Δημαρχείο της Λάρισας, αφού σύλλογοι, φορείς κ.α. έψαλαν τα κάλαντα στο δήμαρχο Λαρισαίων  Απόστολο Καλογιάννη και τη δημοτική αρχή.

Αναλυτικά, τα κάλαντα τραγούδησαν στο δήμαρχο ο Σύλλογος Ποντίων Λάρισας, ενώ ο  πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Τοπαλίδης, προσέφερε αναμνηστική πλακέτα στο δήμαρχο για την προσφορά του στη διοργάνωση του πρόσφατου Πανελλήνιου Φεστιβάλ των Ποντίων που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα αλλά και τη δράση εκμάθησης της ποντιακής γλώσσας για ενήλικες που διεξάγονται στο Κέντρο Δια βίου μάθησης του Δήμου.

Επίσης, τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια ακούστηκαν από την  μπάντα της 1ης Στρατιάς, της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς επίσης και από Σύνδεσμο Σαρακατσαναίων, το Μορφωτικό Σύλλογο Κοιλάδας, τη χορωδία των ΚΑΠΗ, τους προσκόπους, το εργαστήρι Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής και  την Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης.

Τέλος, η Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων απέδωσαν Χριστουγεννιάτικα ακούσματα καταχειροκροτούμενη από το δήμαρχο, τα στελέχη της δημοτικής αρχής και τους υπ[αλλήλους του Δήμου.

Προηγούμενο άρθρο Δημοπρατείται ο νέος εξοπλισμός για την Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου
Επόμενο άρθρο Παρουσιάζεται πρόταση ανάδειξης της κοιλάδας των Τεμπών