Χριστουγεννιάτικη μαγεία στο Β’ ΚΑΠΗ Δήμου Λαρισαίων


Στην κατάμεστη και όμορφα διακοσμημένη αίθουσα του Β’ ΚΑΠΗ πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Η κ. Καίτη Καραμίχου μίλησε για το αληθινό νόημα της γέννησης και πώς ο Κύριος με τον ερχομό του δίδαξε την αγάπη, την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη και την ταπεινότητα.

Κατόπιν έγιναν απαγγελίες επίκαιρων ποιημάτων από τη κ. Σοφία Λιάπη, Εύα Τουφεξή, Άρτεμις Καρανικόλα, Μυρσίνη Τεμενούγκα, Ελένη Αντωνίου και Αθανάσιο Λιάκο και η κ. Όλγα Λιούρα διάβασε ένα χριστουγεννιάτικο συγκινητικό διήγημα.

Ιδιαίτερη νότα στη γιορτή ήταν η είσοδος του Άη-Βασίλη μαζί με δύο μικρά παιδιά χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους γλυκίσματα.

Η χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής με μαέστρο τον κ.Κων/νο Μάντη, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Οι ηλικιωμένοι ένιωσαν τη χαρά της δημιουργίας για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα της γιορτής.

Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ.Δεληγιάννης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κων/νος Τσιαούσης και Νέστωρας Αντωνίου και ο διαμερισματικός εκπρόσωπος κ. Δημήτρης Ζαχαρός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κυρίες του ΚΑΠΗ ετοίμασαν τα μελομακάρονα, τα οποία προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους και τα υπόλοιπα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Λαρισαίων.

Προηγούμενο άρθρο «Η μπουγάδα του Αϊ-Βασίλη» στη Δημοτική βιβλιοθήκη
Επόμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Παραδοσιακό Χωριό από το Κοινωνικό Συσσίτιο