Χριστουγεννιάτικο μήνυμα από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών


Απανταχού της Γης Θεσσαλοί,

Έρχονται Χριστούγεννα !!  Θα μας ξυπνήσουν μνήμες, αναμνήσεις γλυκές, γεμάτες συναίσθημα και νοσταλγία για τα παιδικά μας χρόνια στην Πατρίδα. Χαρμόσυνες της Εκκλησιάς πρωινές καμπάνες. Μυρωδιές και γεύσεις αγαπημένες, μελομακάρονα, κανέλα, πορτοκάλια και Χριστόψωμα. Ήχους από παιδικές φωνές να τραγουδούν τα κάλαντα.

Τα Χριστούγεννα όμως δεν είναι μόνο μια γιορτή των αναμνήσεων. Η Γέννηση του Χριστού έφερε στον κόσμο ελπίδα, αυτή την ελπίδα, ιδιαίτερα σε αυτήν την στιγμή, την έχουμε ανάγκη. Η Ελλάδα μας και η ιδιαίτερη Πατρίδα μας δοκιμάζονται σκληρά. Μέσα όμως από αυτή τη δοκιμασία πρέπει και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ειδικά οι απόδημοι γνώρισαν και γνωρίζουν καλά πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια νέα αρχή. Είναι όμως και οι ίδιοι οι απόδημοι, από την Αυστραλία, από τον Καναδά και από όλο τον Κόσμο έως το Βόλο, την Καρδίτσα, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και κάθε γωνιά της Θεσσαλίας μας, ζωντανά παραδείγματα προσπάθειας και επιτυχίας. Σε ξένες χώρες, με ξένες γλώσσες και όμως τα κατάφεραν και συνεχίζουν να τα καταφέρνουν. Υπάρχει ελπίδα λοιπόν και παραδείγματα προσανατολισμού προς την επιτυχία. Η Δύναμη του απανταχού Θεσσαλού θα ξαναφέρει την προκοπή και την πρόοδο στην Πατρίδα μας για το καλό όλων μας.

Για τις Άγιες Μέρες που έρχονται, Σας ευχόμαστε εκ μέρους και του Διοικητικού Συμβουλίου, υγεία, ατομική και οικογενειακή προκοπή, χαρά και ευτυχία σε όλους Σας.

Χρόνια σας Πολλά και Ευτυχισμένο το 2015!

 

Με Εκτίμηση και Παγκόσμιους Θεσσαλικούς Χαιρετισμούς

ΓιατοΔιοικητικόΣυμβούλιο

ΟΠρόεδρος

 

ΓεώργιοςΒόμπρας

ΓκύτερσλοΓερμανία

  ΗΓεν.Γραμματέας

 

ΡέναΓούλαΝτόντου

ΑθήναΕλλάδα

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του πρ. Προέδρου της Βουλής Δημ. Σιούφα
Επόμενο άρθρο Θεατρικό αναλόγιο στη θεατρική σκηνή Νίκαιας