Ευχαριστήριο της ΔΑΚΕ Καθηγητών Λάρισας


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

σας ευχαριστούμε από καρδιάς που για άλλη μια χρονιά στηρίξατε με την ψήφο σας τη Δ.Α.Κ.Ε Καθηγητών ΔΕ Λάρισας και στείλατε τρεις εκπροσώπους της στο νέο Δ.Σ..

Αν και οι εκλογές για την ανάδειξη του ∆.Σ. της ΕΛΜΕ διεξήχθησαν σε συνθήκες πρωτόγνωρες για τα οικονομικά και εργασιακά δεδομένα των εκπαιδευτικών λειτουργών της πατρίδας µας,  η Δ.Α.Κ.Ε Καθηγητών σας ευχαριστεί που γυρίσατε την πλάτη στις μεσσιανικές και χωρίς αντίκρισμα προτάσεις και ψηφίσατε σταθερά κι αταλάντευτα τους υποψηφίους της, που χρόνια τώρα με έργα κι όχι με μεγαλοστομίες στέκονται στο πλευρό όλων των συναδέλφων με συνέπεια, ρεαλισμό, υπευθυνότητα κι αποφασιστικότητα.

Σας ευχαριστούμε που κλείσατε τα αυτιά σας στις «Σειρήνες» των παραδείσων και στις φωνές εκείνων που επιζητούσαν με κάθε τρόπο την πόλωση, την περιχαράκωση και τον αποκλεισμό και επιλέξατε τους υποψηφίους της Δ.Α.Κ.Ε καθηγητών, που πιστεύουν στην ενότητα δράσης και  στη συναίνεση για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του κλάδου μας .

Σας διαβεβαιώνουμε ότι με συνδικαλιστικό ήθος θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων μας και θα  συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην πρωτοπορία των αγώνων, διεκδικώντας μια Παιδεία με αρχές, αξίες, ιδανικά. Μια Παιδεία με ανθρώπινο πρόσωπο.

Δεν επενδύουμε  στο φόβο, στην τρομοκρατία. Επενδύουμε με γνησιότητα στον συνάδελφο εκπαιδευτικό και είμαστε και μετά τις εκλογές μαζί του .

Δεν επενδύουμε στον λαϊκισμό , στον ξύλινο συνδικαλιστικό λόγο και στον  μηδενισμό των πάντων. Επενδύουμε σε μια ενωτική, συλλογική αγωνιστική στάση του συνδικαλιστικού κινήματος και είμαστε στο πλευρό όλων των εκπαιδευτικών –ανεξάρτητα από την ιδεολογία τους.

Από σήμερα ανανεώνουμε το συμβόλαιο τιμής με όλους τους εκπαιδευτικούς για αγώνα με συνέπεια και συνέχεια για την επίλυση των προβλημάτων που μας ταλανίζουν και διαρκούς στήριξης των δίκαιων συμφερόντων του κλάδου μας.

Καλές γιορτές σε όλους σας καθώς  και στις οικογένειές σας.

Ευχόμαστε το νέο έτος να βρει τους συναδέλφους της διαθεσιμότητας σε θέσεις δομών του Υπουργείου Παιδείας και μόνο.

Η  Δ.Α.Κ.Ε καθηγητών με τη δημοκρατική και φιλελεύθερη ιδεολογία της και τη δική σας στήριξη θα συνεχίσει να είναι δύναμη ευθύνης και προοπτικής.

Προηγούμενο άρθρο Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Συνδικάτου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
Επόμενο άρθρο Η ΔΑΚΕ Καθηγητών για τις εκλογές της ΕΛΜΕ