Συνάντηση των Οικολόγων Πρασίνων με το δήμαρχο Λαρισαίων


Κλιμάκιο στελεχών των Οικολόγων Πρασίνων με επικεφαλής τον συντονιστή της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος κ. Γιάννη Τσιρώνη, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες  της δημοτικής αρχής σε ότι αφορά τη χάραξη του επιχειρησιακού σχεδίου του Δήμου στη κατεύθυνση της προστασίας και ανάδειξης του περιβάλλοντος και της παραγωγικής ανασυγκρότησης αλλά και γενικότερα ζητήματα του δήμου.

Ο κ. Τσιρώνης και τα υπόλοιπα στελέχη υπογράμμισαν την αναγκαιότητα η δημοτική αρχή της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» να πετύχει τους στόχους της βάσει του προγραμματικού της πλαισίου, γεγονός που όπως ειπώθηκε θα καταδείξει πως πως υπάρχει εναλλακτική λύση στην αντιμετώπιση της κρίσης. Υπενθυμίζεται ότι οι «Οικολόγοι Πράσινοι» είχαν στηρίξει το συνδυασμό της «Συμπαράταξης» στις δημοτικές εκλογές.

Στη συνάντηση παρέστη επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος της «Οικολογικής Θεσσαλίας» κ. Νίκος Πουτσιάκας καθώς και άλλα κεντρικά και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Προηγούμενο άρθρο Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κεντρικής Ελλάδος στον Καλογιάννη
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη 48χρονος για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο