Μάξιμος: «Με παχιά λόγια δεν πληρώνονται μισθοί και συντάξεις»


«Με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ η χώρα κινδυνεύει να μπει πάλι σε μπλακ λιστ, καθώς εμφανίζεται και πάλι ως το μαύρο πρόβατο της ευρωζώνης. Οι «ψευδομαγκιές» του κ. Τσίπρα τα «νταούλια και οι ζουρνάδες» δεν θα βάλουν στο χορό της αγωνίας τις αγορές, αλλά στο χορό της καταστροφής τον ελληνικό λαό». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος συνομιλώντας με κατοίκους των Μύρων.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, που ήταν από τους πρώτους που δημόσια πρότειναν τον Σταύρο Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, υποστήριξε ότι «οι βουλευτές φέρουν το βάρος της προσωπικής τους απόφασης. Όλοι κρινόμαστε απέναντι στην ιστορία αλλά και απέναντι στους ανθρώπους που εκπροσωπούμε».

Αναφερόμενος στις υποσχέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε χαρακτηριστικά ότι «όσοι επιθυμούν επιστροφή στις χαλαρές ημέρες του «δώστα όλα» και «λεφτά υπάρχουν» είναι είτε τυχοδιώκτες είτε ανεύθυνοι. Γιατί τα μεγάλα λόγια δεν πληρώνουν μισθούς, συντάξεις και επιδόματα. Κάποιοι επιχαίρουν από την κατάσταση της χώρας διότι θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν ως παράδειγμα προς αποφυγήν για όσους δυστροπούν στη σημερινή ευρωπαϊκή πολιτική. Η Ελλάδα έχει πληρώσει πολύ ακριβά τον λαϊκισμό. Όσοι τροφοδοτούν με τη στάση και τις δηλώσεις τους την αβεβαιότητα και την αστάθεια είναι υπεύθυνοι για την κακή εικόνα της χώρας. Δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να συμπεριφέρεται με τη γνωστή πολιτική του ελαφρότητα που απειλεί να τινάξει τη χώρα στον αέρα. Στους πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς του, που φέρνουν τη σίγουρη καταστροφή, μας οδηγούν εκτός ευρωζώνης και ανοίγουν τις «πύλες της κολάσεως», αντιτάσσουμε τον λόγο της σοβαρότητας και της ευθύνης».

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το 4ο δημοτικό διαμέρισμα Λάρισας
Επόμενο άρθρο Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών στα στελέχη του Θεσσαλικού Κέντρου Αποκατάστασης «Αρωγή»