Στον Δήμαρχο Λαρισαίων ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας


Εθιμοτυπική συνάντηση με τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας είχε το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης

Στη συνάντηση στην οποία παρέστη και η αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιαστικής Ανάπτυξης κ. Δέσποινα Αράπκουλε και ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Γεωπονικού Συλλόγου κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου αλλά και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων κ. Δημήτρης Σοφολόγης, ευχήθηκε γόνιμη και δημιουργική θητεία στο κ. Καλογιάννη και τη νέα δημοτική αρχή, τονίζοντας ότι ο Γεωπονικός Σύλλογος θα συνδράμει σε ότι χρειαστεί η δημοτική αρχή.

Από τη πλευρά του ο δήμαρχος Λαρισαίων τόνισε ότι η συνέργεια είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες εποχές για την χώρα και ειδικότερα την Αυτοδιοίκηση.

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της διοργάνωσης της Γεωργοκτηνοτροφικής Εκθεσης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 εως τις 15 Φεβρουαρίου, στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, η λειτουργία του Δημοτικού Λαχανόκηπου κ.α.

Προηγούμενο άρθρο ΕΚΝΛ: Τι πρέπει να κάνει ο εργαζόμενος αν δεν του καταβληθεί το Δώρο Χριστουγέννων
Επόμενο άρθρο 10η Πανελλήνια Γεωργική, Κτηνοτροφική και Περιβαλλοντική Έκθεση στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης