Ολοκληρώθηκε το 5ο Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτικό Παζάρι της Τράπεζας Χρόνου


Πλήθος κόσμου επέλεξε να κάνει τη βόλτα του στο απόγευμα της Τρίτης 9 Δεκεμβρίου 2014 στο Μύλο του Παππά και να συμμετέχουν στο 5οΧριστουγεννιάτικο Ανταλλακτικό Παζάρι της Τράπεζας Χρόνου, μέρος των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων.

73 άτομα πραγματοποίησαν 3706 ανταλλαγές προϊόντων και υπηρεσιών, αξίας 14.444 ΤΕΜ. Tην τιμητική τους είχαν απλά αντικείμενα καθημερινής χρήσης όπως ρούχα, παιχνίδιαβιβλίαcd και dvd.

Εορταστικό χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια που δημιούργησαν οι παιδικοί σταθμοί «Χαρταετός» «Baby College» και ο παιδικός σταθμός του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Εκτός αυτού ο χώρος του ισογείου του Μύλου του Παππά ήταν στολισμένος με αφίσες εκδηλώσεων που έχουν πραγματοποιήσει οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων.

Κλείνοντας, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί η παρουσία των εθελοντών που για ακόμα μία φορά αφιέρωσαν χρόνο και διάθεση και συνέβαλλαν ουσιαστικά στην προετοιμασία αλλά και στην άμεση εξυπηρέτηση των επισκεπτών του παζαριού.

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Τύρναβο με φιλανθρωπικό χαρακτήρα
Επόμενο άρθρο Οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων μαζί με την ΑΕΛ για την ενίσχυση των απόρων