Πρότυπη μονάδα γαλακτοκομικών προϊόντων στην Τερψιθέα επισκέφθηκε η Θέκλα Παρασκευούδη


 «Κι όμως, ο Έλληνας παράγει…»

«Αποτελεί μύθο ότι ο έλληνας επιχειρηματίας έχει πάψει να παράγει. Ας το καταλάβει αυτό η κυβέρνηση και ας γκρεμίσει τα προσχώματα της γραφειοκρατίας τα οποία αποτελούν αντικίνητρο για νέες επενδύσεις». Τα παραπάνω επεσήμανε η υπεύθυνη περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Θέκλα Παρασκευούδη κατά την επίσκεψή της σε πρότυπη μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στην Τερψιθέα της Λάρισας. 

Η κ. Παρασκευούδη ξεναγήθηκε από τον ιδιοκτήτη της μονάδας κ. Χρήστο Νότα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της μονάδας και ενημερώθηκε για τις δυνατότητες της, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά των γαλακτοκομικών.

Μετά το πέρας της συνάντησης η κ. Παρασκευούδη σημείωσε τα εξής: «Αποτελεί τρανταχτή απόδειξη η επένδυση του κ. Νότα, αλλά και άλλων Λαρισαίων που επενδύουν στον τόπο τους, ότι ο έλληνας ουδέποτε έχει πάψει να παράγει. Ας σταματήσουν λοιπόν αυτή την καραμέλα ορισμένοι που βολεύονται με το να υποβαθμίσουν το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο, και ας σκύψουν πάνω από τα προβλήματα και τις ανησυχίες των ελλήνων επιχειρηματιών. Με ένα σύγχρονο επενδυτικό νόμο, με ένα λιτό και αποτελεσματικό θεσμικό πλαίσιο που θα πατάξει τη γραφειοκρατία, η οποία είναι ο υπ’ αριθμόν ένα αποτρεπτικός παράγοντας για επενδύσεις στην Ελλάδα. Και φυσικά με παράλληλη αναθεώρηση του φορολογικού και ασφαλιστικού πλαισίου το οποίο δυστυχώς θέτει εκ προοιμίου εκτός ανταγωνισμού τα ελληνικά προϊόντα».

Σημαντικός επίσης παράγοντας για την ανάπτυξη σύμφωνα με την ίδια, είναι «το γεγονός ότι οι Έλληνες έχουν αφυπνίσει την καταναλωτική τους συνείδηση και πλέον αγοράζουν προϊόντα με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική οικονομία».

Μετά το πέρας της επίσκεψής της στη μονάδα καθετοποιημένης παραγωγής, η υπεύθυνη περιφερειακών Μ.Μ.Ε. της Δημοκρατικής Συμμαχίας συναντήθηκε με φίλους και υποστηρικτές της Συμμαχίας στην Τερψιθέα.

 

Προηγούμενο άρθρο Ροντούλης στη Βουλή: «Με ευθύνη του ΠΑΣΟΚ τέρμα τα φτηνά στεγαστικά δάνεια στους δημοσίους υπαλλήλους»
Επόμενο άρθρο Απάντηση Βενιζέλου σε Ροντούλη: «Εντός λίγων ημερών θα πληρωθούν οι Εθνοφύλακες»