Η πολιτιστική ομάδα TangoLarissa φιλοξενεί στη Λάρισα την MONICA PARRA


Η πολιτιστική ομάδα TangoLarissa φιλοξενεί για πρώτη φορά στη Λάρισα την MONICA PARRA, μέλος της κριτικής επιτροπής του παγκοσμίου Διαγωνισμού Tango (Mundial) στο Buenos Aires στο Tango Salon και μέλος στο Metropolitan Tango Buenos Aires και τον Πρωταθλητή Ευρώπης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορίνου της Ιταλίας 2011 GABRIEL MARINO.

Θα έχουμε τη χαρά να τους απολαύσουμε το Σάββατο στις 29 Νοε στη Μεγάλη Βραδιά Αργεντίνικου Tango (Gran Milonga) στο ξενοδοχείο Metropol στον 6ο όροφο σε ένα ξεχωριστό χορευτικό Show. Φίλοι και χορευτές από όλη την Ελλάδα θα πλαισιώσουν την Μεγάλη Βραδιά για χορέψουν μεταξύ τους, αλλά και για να παρακολουθήσουν το 7ωρο σεμινάριο Αργεντίνικου Tango που θα δώσουν ο Gabriel και η Monica.

Είσοδος χωρίς κατανάλωση 7 ευρώ.
Έναρξη βραδιάς 22:30
Πληροφορίες και διοργάνωση για το σεμινάριο TangoLarissa . Τηλ.6936706273  και 6944722258.
MONICA PARRA, επαγγελματίας χορεύτρια Αργεντίνικου Tango τα τελευταία 20 χρόνια
Έχει συνεργαστεί με τους πιο δημοφιλής “maestros milongueros”.
Έχει κάνει περιοδείες μαζί με τον Maestro Carlos Gavito, με σημαντικότερη συνεργασία την ταινία “Exiliado en el Cielo” (Exiled in Heavens).Επίσης συμμετείχε στην ταινία “Orquesta Escuela” (Orchestra School). Έχει συμμετάσχει σε διάφορα διεθνή φεστιβάλ Tango σε Αργεντινή, Rio de Janeiro, Σουηδία, Ελλάδα, Γερμανία, Βουλγαρία, Γαλλία, Ολλανδία, Ρωσία, Αυστρία…
Έχει χορέψει με πολύ γνωστές ορχήστρες όπως “Sexteto Mayor”, “Color Tango”, “Los Reyes del Tango” .
Έιναι μέλος της κριτικής επιτροπής Metropolitan championship and the world championship of “Tango Salón” in Argentina and abroad representing the Tango Teachers, Choreographers and Dancers’Association since 2005.

Έχει διοργανώσει δυο ετήσιες παραστάσεις: “Ayer” (Yesterday) , Romeo y Julieta (Romeo and Juliet) and (La vida)The life.

Έχει εργαστεί ως χορεύτρια και ηθοποιός σε πολύ γνωστό θέατρο στο Buenos Aires στο έργο ” tita una vida en tiempos de tango”με σκηνοθέτη τον ηθοποιό Nacha Guevara.

Το τελευταίο διάστημα παραδίδει μαθήματα σε σχολές Tango στο Μπουένος Άιρες και στο εξωτερικό καθώς και σε πολύ γνωστές Milongas όπως “Salon Canning” και “Parakultural “. Έχει τη δική της Τango ακαδημία στο προάστιο Lobos του Μπουένος Άιρες και διοργανώνει τη δική της milonga μία φορά το μήνα .

GABRIEL MARINO τον Ιούλιο του 2011 στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό (Τορίνο, Ιταλία) και ήταν φιναλίστ στον παγκόσμιο διαγωνισμό στο Buenos Aires. Διδάσκει, χορεύει και χορογραφεί στην Ελλάδα και περιοδεύει στο εξωτερικό για παραστάσεις και σεμινάρια (Αργεντινή, Αγγλία, Τουρκία, Γερμανία, Ολλανδία, Σκωτία…).

Διαμόρφωσε τη σχολή χορού «El Abrazo” με την ιδέα να δημιουργήσει ένα χώρο αφιερωμένο στο αυθεντικό tango, όπως αυτό χορεύεται και διδάσκεται στην γενέτειρά του, την Αργεντινή.

Επαγγελματίας χορευτής από το 2002, έχει εμπειρία και εκπαίδευση και σε άλλους χορούς όπως το αργεντίνικο φολκλορ και το μπαλέτο. Ετσι, είχε την τιμή να χορέψει 3 φορές στο μεγάλο θέατρο Colon de Buenos Aires

Προηγούμενο άρθρο Εθελοντικός καθαρισμός στις σιδηροδρομικές γραμμές στα Νταμάρια
Επόμενο άρθρο Έλεγχοι σε εστίαση και επιχειρήσεις scrap σε όλη τη Θεσσαλία - 15 συλλήψεις