Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Δήμαρχο Λαρισαίων


Με το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων και τον Ενωση Αποστράτων Αεροπορίας (παράρτημα Λάρισας), συναντήθηκε διαδοχικά στο πλαίσιο εθιμοτυπικών συναντήσεων ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

 

Ειδικότερα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου τριτέκνων ν. Λάρισας, στη συνάντηση τους με τον κ. Καλογιάννη, έθεσαν το ζήτημα της στήριξης τριτέκνων οικογενειών από τους Δήμους με μειώσεις στα Δημοτικά τέλη και μειώσεις τροφείων στους παιδικούς σταθμούς κ.α.

 

Από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Συλλόγου για την επίσκεψη και συζήτηση και υπογράμμισε ότι η δημοτική αρχή θα προσπαθήσει να στηρίξει τους τρίτεκνους με τις δυνατότητες και τα μέσα που διαθέτει.

 

Στη συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Λεωνίδας Μουζήθρας καθώς και οι κ.κ. Ντίνος Μακάς, Ελένη Νιάκα και Δημήτριος Γκόβαρης.

 

 

Οι απόστρατοι της Αεροπορίας

 

Επίσης, στη συνάντηση με το Δ.Σ των Αποστράτων της Αεροπορίας, ο πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος κ. Κων. Λιούτας, αφού ευχήθηκε στο δήμαρχο καλή και δημιουργική θητεία, τόνισε ότι οι απόστρατοι της Αεροπορίας, είναι διατεθειμένοι να συνδράμουν στο έργο της δημοτική αρχή.

 

Στη συνάντηση παρέστη και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Γιάννης Ταφύλλης, ο οποίος ως γνωστόν είναι απόστρατος αξιωματικός της Αεροπορίας.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εθελοντική αιμοδοσία στη Νίκαια
Επόμενο άρθρο Εθελοντικός καθαρισμός στις σιδηροδρομικές γραμμές στα Νταμάρια