Ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», το 1ο κινητό εργαστήριο Ενημέρωσης για παιδιά στην Ελλάδα, στην Λάρισα


Ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», το 1ο  κινητό εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας για παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συνεχίζοντας το οδοιπορικό του στην Ελλάδα, θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λάρισας από τη Δευτέρα 24 έως και τη Παρασκευή 28 Νοεμβρίου από τις 09:00 έως τις 19:30 καθημερινά.

Στον «ΟΔΥΣΣΕΑ» θα δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους να συμμετέχουν σε διαδραστικές παρεμβάσεις πρόληψης και ενημέρωσης για σοβαρά θέματα που αφορούν στα παιδιά (κακοποίηση, χρήση της τεχνολογίας, σχολικός εκφοβισμός κ.λ.π.).

Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται ενημερώσεις για τη δράση και το έργο, που υλοποιεί ο Οργανισμός στη Θεσσαλία μέσω του νεοσύστατου Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης με έδρα τη Λάρισα και πανελλαδικά.

Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου στις 11:00π.μ. στον «ΟΔΥΣΣΕΑ» θα παρουσιαστεί και η παιδική θεατρική παράσταση «Η Φάρμα του Διαδικτύου».

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρίες POWER SECURITY LARISSA και Anagnostopoulos- Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας για τη φύλαξη του «ΟΔΥΣΣΕΑ» καθώς και τα Ξενοδοχείο HELENA και DIONISSOS για τη φιλοξενία του επιστημονικού προσωπικού του Οργανισμού.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον «ΟΔΥΣΣΕΑ»:

https://drive.google.com/file/d/0BwEvO6a9LDkmNjh1eG9hQXpzcjA/view?usp=sharing

Για περισσότερες πληροφορίες:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Τηλ. 2410 560900 – Email: thessalia@hamogelo.grwww.hamogelo.gr

 

Προηγούμενο άρθρο «Να πάμε σε ενεργητικές πολιτικές κατά της ανεργίας»
Επόμενο άρθρο 4 συλλήψεις για παράνομα τυχερά παίγνια