Το ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ σε συνάντηση Ευρωπαϊκού έργου στην Άγκυρα


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η δεύτερη συνάντηση του διετούς ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο IGMA-ΙΙ: EU Integration Agent, που πραγματοποιήθηκε  στις 13-14 Νοεμβρίου, στην Άγκυρα της Τουρκίας και στο οποίο το ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ ΑΕ συμμετέχει ως εταίρος.

 

Ο γενικός στόχος του διετούς Ευρωπαϊκού προγράμματος, είναι η επαγγελματική ανάπτυξη του προσωπικού φορέων και οργανισμών που εργάζονται ως Σύμβουλοι Προώθησης στην Εκπαίδευση και την Απασχόληση ατόμων που κινδυνεύουν με κοινωνικό αποκλεισμό.

 

Κατά τη διάρκεια της διήμερης συνάντησης, 5 οργανισμοί εκπροσωπώντας πέντε χώρες (Σουηδία, Νορβηγία, Τουρκία, Ολλανδία και Ελλάδα) συζήτησαν επί θεμάτων σχετικά με την  επαγγελματική ανάπτυξη του προσωπικού φορέων και οργανισμών που εργάζονται ως Σύμβουλοι για τη βελτίωση της πρόσβασης στην εκπαίδευση και απασχόληση ατόμων που κινδυνεύουν με κοινωνικό αποκλεισμό. Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν σχετικές πρακτικές και συστήματα που υιοθετούνται από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ανταλλάχθηκαν ιδέες και προτάσεις προκειμένου να σχεδιαστούν με ακρίβεια  τα επόμενα στάδια του έργου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ ΑΕ, Παλαιολόγου 19, Λάρισα, τηλ. 2410554026, κ. Αναστασοπούλου (email: anastasopoulou@dimitra.gr).

Προηγούμενο άρθρο Συμμετοχή του ΙΕΤΕΘ/ΕΚΕΤΑ στο Διεθνές Συνέδριο Έργου AGRO-START
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση του Συλλόγου Κυπρίων σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων