Σύλληψη 31χρονου «ποντικού» στον Αμπελώνα Λάρισας


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή του Αμπελώνα Λάρισας.

 

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στον Αμπελώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ένας 31χρονος ημεδαπός, ως δράστης των κλοπών.

 

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης λίγο πριν στην ευρύτερη περιοχή του Αμπελώνα διέπραξε δύο κλοπές και συγκεκριμένα:

  • αρχικά, διέρρηξε καφενείο 33χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό το χρηματικό ποσό των (25) γερμανικών μάρκων και
  • στη συνέχεια, διέρρηξε δημοτικό κτίριο και αφαίρεσε από το εσωτερικό το χρηματικό ποσό των (7,8) ευρώ.

 

Από την κατοχή του 31χρονου κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα χρηματικά ποσά, τα οποία θα αποδοθούν στους νόμιμους δικαιούχους τους, καθώς επίσης και δύο κατσαβίδια, ένα ζευγάρι γαντιών και ένας σκούφος.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διακριβωθεί τυχόν εμπλοκή του σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

 

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Προηγούμενο άρθρο Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Λάρισας για το Πολυτεχνείο
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων για τις εξελίξεις στην ΑΕΛ