Ο Μ. Χαρακόπουλος στην 110 ΠΜ


Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις στην 110 ΠΜ για τον προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχάγγελο Μιχαήλ. Μετά την ξενάγησή του από τον Αρχηγό του ΑΤΑ κ. Χρήστο Βαΐτση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που η Ανατολική Μεσόγειος φλέγεται και οι εστίες βίας πολλαπλασιάζονται, η Ελλάδα αναδεικνύεται ως παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειας. Αυτή την αλήθεια επιβεβαιώνει και η συνάντηση κορυφής στο Κάιρο με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού της Ελλάδος Αντώνη Σαμαρά, του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Προέδρου της Αιγύπτου Αλ Σίσι.

Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, για να εξακολουθήσει η πατρίδα μας να συνιστά παράγοντα  σταθερότητας και ειρήνης για όλη την ευρύτερη περιοχή, είναι να παραμένει ισχυρός ο βραχίονας των ενόπλων μας δυνάμεων.

Θέλω να συγχαρώ τα στελέχη της εορτάζουσας Πολεμικής μας Αεροπορίας, που πάντοτε επιτελούν με απαράμιλλο επαγγελματισμό και υψηλό φρόνημα το καθήκον τους. Χρόνια Πολλά».

Προηγούμενο άρθρο 4 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα τον Οκτώβρη στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Το «ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο ΚΙΛΕΛΕΡ» για το Κοινωνικό Φροντιστήριο