Κάλεσμα για ενωτικό και μαζικό εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου


Κάλεσμα σε φορείς, συλλογικότητες και κυρίως τις νέες και τους νέους της Λάρισας, για ενωτικό και μαζικό εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, απευθύνει η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων.

Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή των αντιδημάρχων  Αλ. Μπατζανούλη και Γιώργου Σούλτη, δημοτικών συμβούλων και εκπροσώπων φορέων.

Όπως ανακοινώθηκε ο Δήμος Λαρισαίων θα διοργανώσει τριήμερες εκδηλώσεις, που θα ξεκινήσουν το Σάββατο 15 Νοεμβρίου και θα κορυφωθούν τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου, ανήμερα της επέτειου της εξέγερσης, ενώ επίκεντρο των εκδηλώσεων θα είναι η Κεντρική πλατεία της πόλης.

Στη σύσκεψη αντηλλάγησαν απόψεις για το περιεχόμενο των εκδηλώσεων, το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Στη σύσκεψη μετείχαν εκπρόσωποι του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, των εκπαιδευτικών του ΤΕΙ, της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας,  του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Λάρισας «Κ. Κούμας», του ΓΕΩΤΕΕ, του Γεωπονικού Συλλόγου, του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων ν. Λάρισας, της Ενωσης Γονέων ν. Λάρισας, του Συλλόγου Φίλων Εθνικής Αντίστασης, του ΣΥΡΙΖΑ, της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ κ.α.

 

Προηγούμενο άρθρο Προσφορά χειμερινών λευκών ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο
Επόμενο άρθρο Όλοι και όλες στην αγωνιστική συγκέντρωση του Πολυτεχνείου – Κοινό κάλεσμα φορέων