Πρώτη συνεδρίαση για τη νέα Διοικούσα Επιτροπή της «Ανθρώπινης Πόλης»


Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε η νέα Διοικούσα Επιτροπή της ανεξάρτητης παράταξης «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» σε πλήρη σύνθεση και καθόρισε τις προτεραιότητες της παράταξης για το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στην αρχή της συνεδρίασης έγινε δημόσια κλήρωση από τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής κ. Γιώργο Αντωνόπουλο για την κατάληψη της 14ης θέσης των τακτικών μελών της νέας Διοικούσας Επιτροπής μεταξύ των ισοψηφησάντων Νότας Μαργωμένου και Γιώργου Μουκάνη, που ανέδειξε την κα Μαργωμένου τακτικό μέλος και τον κ. Μουκάνη πρώτο αναπληρωματικό μέλος.

 

Έτσι η σύνθεση της νέας Διοικούσας Επιτροπής είναι η εξής:

 

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

 

  1. ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΦΑΝΗ
  2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ)
  3. ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ)
  4. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
  5. ΓΑΝΟΧΩΡΙΤΟΥ-ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΓΟΝΗ
  6. ΓΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  7. ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  8. ΚΑΜΗΛΑΡΑΚΗ-ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΙΡΗ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)
  9. ΚΙΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ)
  10. ΚΟΥΤΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
  11. ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΥ ΝΟΤΑ
  12. ΜΑΤΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
  13. ΝΑΣΙΩΚΑΣ ΕΚΤΟΡΑΣ (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)
  14. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΛΑΜΠΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)
  15. ΠΑΠΑΚΡΙΒΟΣ ΜΑΚΗΣ
  16. ΡΟΥΜΠΑΚΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  17. ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΦΡΑΝΤΖΗ
  18. ΣΚΟΥΠΡΑΣ ΦΩΤΗΣ
  19. ΣΧΙΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  20. ΤΡΙΜΜΗΣ ΘΩΜΑΣ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ)
  21. ΧΑΤΖΗΠΟΥΛΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

 

  1. ΜΟΥΚΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  2. ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
  3. ΑΓΓΕΛΕΤΟΥ ΧΑΡΑ
  4. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΑΚΗΣ
  5. ΦΡΥΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  6. ΤΡΑΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  7. ΚΑΡΙΠΙΔΗ ΜΑΡΙΑ
  8. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΑΝΟΣ

 

Στη συνέχεια συζητήθηκαν οι προτεραιότητες και ο προγραμματισμός δράσεων της παράταξης για το αμέσως επόμενο διάστημα και ο επικεφαλής της παράταξης στην εισήγησή του τόνισε μεταξύ άλλων: «Η «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» από σήμερα πατεί πολύ καλά στα πόδια της. Έχει καταγράψει μια σημαντική αποδοχή της εκλογικής βάσης στις δημοτικές εκλογές. Έχει επαναβεβαιώσει τη στήριξη από τη λαϊκή της βάση στις εσωπαραταξιακές εκλογές. Έχει μόνο εκλεγμένα όργανα στη διοίκησή της. Είναι έτοιμη να κτίσει πάνω σε αυτόν τον ιστό ένα οργανωτικό δίκτυο σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό και σε κάθε συνοικία και να αξιοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό της και την επιστημονική γνώση της πόλης με επιτροπές για κάθε ζήτημα και τομέα. Κύριος στόχος μας θα είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένο σχεδίου που θα οδηγήσει τη Λάρισα στις επόμενες δεκαετίες και θα είναι έργο και απόφαση όχι μιας παράταξης αλλά του συνόλου της πόλης, του επιστημονικού, επαγγελματικού και πολιτικού δυναμικού της Λάρισας. Η οργάνωσή μας θα γίνεται βήμα – βήμα στη βάση των βασικών διακηρύξεων της παράταξής μας. Στον ανεξάρτητο και αυτοδιοικητικό της χαρακτήρα. Στις ξεκάθαρες προγραμματικές μας θέσεις. Στις τέσσερες μεγάλες προτεραιότητες, τομές και δεσμεύσεις μας για το Δήμο μας (Ψηφιακή σύγχρονη πόλη που σέβεται τους πολίτες της σε κάθε τομέα της καθημερινότητάς τους, Περιβάλλον – ανάπτυξη – αγροτική ανάπτυξη, Πολιτισμός – δημιουργία – προβολή και αξιοποίηση μνημείων και δυνατοτήτων και φυσικά κοινωνικό δίχτυ προστασίας όλων των πολιτών), από τις οποίες δεν αφιστάμεθα ούτε κατά κεραία. Όπως δεν κάνουμε βήμα πίσω σε θέματα διαφάνειας, αξιοκρατίας, εντιμότητας, χρηστής διοίκησης και κάθε έλεγχου για την εμπέδωση της νομιμότητας και της δικαιοσύνης σε όλους. Αντιπαλεύουμε με παρρησία κάθε παλιά λαϊκιστική λογική και νοοτροπία. Είμαστε απέναντι σε κάθε δέσμευση και εξάρτηση και τη μόνη δέσμευση που αναλαμβάνουμε είναι αυτή που οφείλουμε απέναντι  στους πολίτες και στις διακηρύξεις μας.»

 

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση στο 3ο Δημοτικό Σχολείο για το σχολικό εκφοβισμό
Επόμενο άρθρο Στη Λάρισα την Παρασκευή ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ