Συνάντηση του δημάρχου Λαρισαίων με τον Γραμματέα της ΔΗΜΑΡ


Συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη είχε σήμερα ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος στο γραφείο του δημάρχου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση στην σημερινή συγκυρία. Ειδικότερα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ασφυκτική κατάσταση που δημιουργήθηκε από τις ελλείψεις προσωπικού στις υπηρεσίες του Δήμου και την παραπομπή του δημάρχου στην εισαγγελία και το πειθαρχικό για το θέμα του επανελέγχου των συμβάσεων.

Από την πλευρά του ο  γραμματέας της ΔΗΜΑΡ δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της δημοτικής αρχής για την προώθηση των προβλημάτων που σχετίζονται με την ομαλή λειτουργία του Δήμου. Όσον αφορά στο θέμα της αξιολόγησης και του επανελέγχου των συμβάσεων, εξέφρασε την άποψη ότι με τον τρόπο που γίνεται αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο των απολύσεων και δεν στηρίζεται σε κοινά αποδεκτούς κανόνες. Υπογράμμισε επίσης την σταθερή θέση της ΔΗΜΑΡ για την αναζήτηση ενός νέου αναβαθμισμένου ρόλου της Αυτοδιοίκησης σε ένα σύγχρονο και συμβατό με τα Ευρωπαϊκά δεδομένα, κράτος.

Στην συνάντηση εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ παραβρέθηκαν επίσης ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Στέλιος Γρηγορίου , ο δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Σουρλατζής και το μέλος της Νομαρχιακής Σωτηρία Γεράση.

Προηγούμενο άρθρο Εμβόλιο και αποζημιώσεις για τον καταρροϊκό πυρετό ζητά ο Μάξιμος Χαρακόπουλος
Επόμενο άρθρο Τα προβλήματα των πολύτεκνων επί τάπητος – Συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων