Σύσκεψη με θέμα τη λειτουργία του κέντρου της Λάρισας


Ευρεία σύσκεψη πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Λαρισαίων με θέμα τη λειτουργία του κέντρου της πόλης, πραγματοποιήθηκε  το πρωί της Παρασκευής, υπο την προεδρία του δημάρχου κ. Απόστολου Καλογιάννη.

Στη σύσκεψη, ο δήμαρχος Λαρισαίων επανέλαβε τη βούληση και την αποφασιστικότητα της δημοτικής αρχής για λήψη μέτρων με στόχο τη συμμόρφωση της κατάστασης στο κέντρο.

Τις προσεχείς ημέρες και με στόχο τη διαμόρφωση του πλαισίου των μέτρων που θα εφαρμοστούν για το ίδιο θέμα, θα υπάρξουν νέες συναντήσεις  με επαγγελματίες του κέντρου, ενώ ειδική συνάντηση θα γίνει και με τις αρμόδιες υπηρεσίες της  Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι έχουν ήδη προηγηθεί συναντήσεις αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων με εκπροσώπους συλλόγων που εμπλέκονται στη λειτουργία του κέντρου, ενώ η ανακοίνωση συγκεκριμένων μέτρων θα γίνει σύντομα και πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Προηγούμενο άρθρο Κέλλας σε Καρασμάνη : «Τι γίνεται με την εξισωτική στους κτηνοτρόφους;»
Επόμενο άρθρο Δήλωση του δημάρχου Λαρισαίων για όσους Θεσσαλούς πρόκειται να δικαστούν για τη συμμετοχή τους σε κινητοποιήσεις