Στα Φάρσαλα για την 28η Οκτωβρίου ο Μ. Χαρακόπουλος


«Και σήμερα, όπως και τότε, ενωμένοι, με ανόθευτο πατριωτισμό και πίστη στις δυνάμεις του ελληνισμού, θα αντιμετωπίσουμε τις απειλές που γεννώνται από την ευρύτερη αναταραχή στη γειτονιά μας» τονίζει σε δήλωσή του για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.

 

Ο Θεσσαλός πολιτικός, ο οποίος αύριο Τρίτη θα βρίσκεται στα Φάρσαλα για τις εορταστικές εκδηλώσεις του “ΟΧΙ”, στη δήλωσή του σημειώνει τα εξής:

 

«Εκτός από τον οφειλόμενο φόρο τιμής που αποδίδουμε στους μαχητές του “ΟΧΙ”, σε όσους πολέμησαν ως ήρωες στα βουνά της βορείου Ηπείρου, το μακρινό χειμώνα του 1940-41, για την ελευθερία και την πατρίδα, στρέφουμε το βλέμμα μας σε εκείνες τις ημέρες και ως φάρο ελπίδας για το σήμερα.

Το σήμερα που είναι ίσως διαφορετικό από εκείνα τα ταραγμένα χρόνια, αλλά έχει τις δικές του μεγάλες δυσκολίες, τους δικούς του κινδύνους, που πάντοτε ενεδρεύουν, για τον ελληνισμό.

Και  σήμερα, όπως και τότε, θα πετύχουμε τους στόχους μας, την οικονομική ανάπτυξη της πατρίδας μας, την υπέρβαση των παθογενειών του παρελθόντος και την κοινωνική ευημερία μόνο με σύμπνοια, σχεδιασμό και επιμονή.

Και σήμερα, όπως και τότε, ενωμένοι, με ανόθευτο πατριωτισμό και πίστη στις δυνάμεις του ελληνισμού, θα αντιμετωπίσουμε τις απειλές που γεννώνται από την ευρύτερη αναταραχή στην γειτονιά μας, αλλά και από την προκλητική και παράνομη στάση της Τουρκίας σε Ελλάδα και Κύπρο».

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόσληψη καθαρίστριας για το κτίριο του ΕΚΝΛ
Επόμενο άρθρο Στην Τοπική Κοινότητα Ζαππείου ο Θ. Νασιακόπουλος