Στ. Παπανώτας: Δεν υπέγραψα κανένα κείμενο. Δεν με αφορούν τα εσωκομματικά τους. Πλαστογράφοι όσοι με ενέπλεξαν


Χθες δόθηκαν στη δημοσιότητα ονόματα στελεχών του ΠΑΣΟΚ που ζητούν σύγκλιση συνεδρίου του κινήματος. Με έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορήθηκα πως μεταξύ των υπογραφόντων φέρομαι κι εγώ. Αυτό δεν ισχύει.

Όπως είναι γνωστό, εδώ και 2,5 χρόνια όχι μόνο παραιτήθηκα από τη θέση του γραμματέα της Τ. Ο. ΠΑΣΟΚ Λάρισας αλλά και αποχώρησα από το κίνημα. Κι αυτό με δημόσια δήλωση που δεν άφηνε περιθώρια παρερμηνείας για τη στάση μου από τότε και στο εξής.

Δεν γνωρίζω ποιοι συμπλήρωσαν το όνομά μου στη σχετική λίστα. Προσωπικά ΔΕΝ συναίνεσα, ΔΕΝ ρωτήθηκα, ΔΕΝ συζήτησα,        ΔΕΝ βολιδοσκοπήθηκα από κανέναν. Πολύ περισσότερο που από την παραίτησή μου και έπειτα  δεν ασχολούμαι με τα εσωκομματικά ζητήματα του ,ΠΑΣΟΚ με την πολιτική του οποίου βρίσκομαι σε αντίθετες όχθες.

Εκείνοι που πήραν την πρωτοβουλία να με εμπλέξουν σ΄ αυτή τη μάχη χαρακωμάτων στην οποία συμμετέχουν, προφανώς και έκδηλα πλαστογράφησαν την υπογραφή μου.

Η πρωτοβουλία τους είναι θλιβερή καθώς τούς είναι γνωστή η πολιτική στάση  μου. Χωρίς να έχω ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές του 2012 στήριξα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ όπως το ίδιο θα κάνω και στις επόμενες εκλογές.

Είναι προφανές πως το ΠΑΣΟΚ δεν σώζεται με παρόμοιες λαθροχειρίες. Πολύ περισσότερο που εξαιτίας της πολιτικής και των συμμαχιών του έχει έρθει αντιμέτωπο με το σύνολο των τμημάτων της κοινωνίας χάρη των οποίων δημιουργήθηκε και εξαιτίας της στήριξης των οποίων μεσουράνησε στο πολιτικό στερέωμα επί 40 χρόνια.

Προς όσους με ενέπλεξαν μ΄ αυτό τον τυχοδιωκτικό τρόπο μια λέξη τους ταιριάζει. Ντροπή!

 

Στέφανος Γ. Παπανώτας

Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής-πρώην γραμματέας Τ. Ο. ΠΑΣΟΚ Λάρισας

 

 

Προηγούμενο άρθρο Την Κυριακή το 7ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι «Παίδων-Κορασίδων»
Επόμενο άρθρο Αιτήσεις φοιτητών για μεταπτυχιακές σπουδές