Με Συμφωνική και Σαρακατσαναίους ο Απ. Καλογιάννης


Εθιμοτυπικές συναντήσεις με το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων της Συμφωνικής ορχήστρας του Δήμου Λαρισαίων και το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Λάρισας «Ο Κατσαντώνης» είχε την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

 

Στις συναντήσεις αντηλλάγησαν απόψεις για τη συνεργασία μεταξύ του Δήμου και των φορέων καθώς και άλλα επιμέρους θέματα.

 

Εκ μέρους του Συλλόγου Φιλων της Συμφωνικής Ορχήστας στη συνάντηση παρέστησαν η πρόεδρος κ. Ν. Βασβατέκη η αντιπρόεδρος κ. Β. Κατσαρού, ο ταμίας κ. Αθαν. Κουσουλός,  το μέλος κα. Κων. Καρακαντά καθώς και ο μαέστρος της Συμφωνικής κ. Χρήστος Κτιστάκης.

 

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί συνάντηση της διοίκησης του Συλλόγου και με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Επιστημών κ. Π. Σάπκα.

 

Από την πλευρά του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων «Ο Κατσαντώνης» στη συνάντηση μετείχαν τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου και ειδικότερα ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Κατσαρός και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκηση Θεοδώρα Τσιούρη, Κωνσταντίνος Παππάς, Σπύρος Γκαρέλης και Ηλιάνα Μποκόρου.

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Πρόγραμμα όπως το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» για να αντικατασταθούν οι στέγες με πλάκες αμιάντου
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη 62χρονος στην Ελασσόνα για πλαστές επιταγές