Ένας χρόνος Αυτόματοι Πωλητές από τον Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα – ΠΙΕς


Την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που ο Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων ΘΕΣγάλα – ΠΙΕς λειτούργησε τους πρώτους Αυτόματους Πωλητές φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος στην πόλη της Λάρισας.

 

Η αρχή έγινε με τέσσερα καταστήματα και λόγω της εντυπωσιακής ανταπόκρισης του κοινού της Λάρισας σήμερα υπάρχουν συνολικά δεκατέσσερα καταστήματα, καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν των αναγκών της πόλης. Μέσα σε ένα χρόνο λειτουργίας οι αυτόματοι πωλητές γάλακτος του «ΘΕΣγάλα» έγιναν αντικείμενο συζήτησης σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ακόμη και διεθνή δίκτυα όπως το Reuters, το Euronews και άλλα ασχολήθηκαν μαζί τους. Οι διακρίσεις και τα βραβεία από διάφορους φορείς, ήταν επίσης πολλά. Η σημαντικότερη όμως διάκριση για τα μέλη του Συνεταιρισμού, όπως οι ίδιοι σημειώνουν, είναι τα μηνύματα του κοινού που «απογείωσε» την προσπάθεια: «Τα παιδιά μου, δεν πίνουν άλλο γάλα πλέον…» έγραψε ένας πατέρας… «Μάθατε στο παιδί μου να πίνει γάλα, σας ευχαριστώ»…

Σχετικά με τη συμπλήρωση του ενός έτους λειτουργίας των αυτόματων πωλητών ο πρόεδρος του «ΘΕΣγάλα» κ. Αθανάσιος Βακάλης δήλωσε: «Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την λειτουργία των πρώτων 4 αυτόματων πωλητών γάλακτος. Σήμερα υπάρχουν 14 σημεία πώλησης σε όλη την πόλη και η καινοτομία μας βραβεύτηκε και έγινε αντικείμενο συζήτησης σε όλη την Ελλάδα. Όμως η μεγαλύτερη επιβράβευση για τους παραγωγούς και το προσωπικό του ΘΕΣγάλα είναι η στήριξη και η εμπιστοσύνη των χιλιάδων Λαρισαίων που κάθε μέρα προτιμούν το προϊόν μας. Και τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Ο βασικός πυλώνας της προσπάθειάς μας είναι οι συμπολίτες μας και γι αυτό σήμερα δεν επιλέξαμε μεγάλες και πολυέξοδες εκδηλώσεις για να γιορτάσουμε. Επιλέξαμε να βγούμε όλοι οι παραγωγοί, όλο το προσωπικό στα καταστήματα και να πούμε ένα ευχαριστώ από την καρδιά μας σε κάθε Λαρισαίο προσωπικά. Για τον ΘΕΣγάλα οι Αυτόματοι Πωλητές δεν αποτελούν απλά μια εμπορική/επιχειρηματική δραστηριότητα. Αποτελούν, κυρίως, μια Κοινωνική Διαδικασία που δημιουργεί θέσεις εργασίας, συνεργασίες με άλλους επαγγελματικούς κλάδους και επιστρέφει με τη μορφή χορηγιών μέρος των εσόδων του σε Ευπαθείς Κοινωνικές ομάδες σε Φορείς και Δομές κοινωνικής προσφοράς της πόλης μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.»

 

Θέλοντας να μοιραστούν τη χαρά των γενεθλίων του «ΘΕΣγάλα» τα μέλη του Συνεταιρισμού, υποδέχθηκαν την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στα σημεία πώλησης τους καταναλωτές, τους κέρασαν γλυκίσματα και μοίρασαν χιλιάδες μπαλόνια μπαλόνια στα παιδιά δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα σε όλα τα καταστήματα.

 

Προηγούμενο άρθρο 55χρονος χρωστούσε 317.000 ευρώ στο δημόσιο
Επόμενο άρθρο Συμβουλευτική και Καθοδήγηση σε θέματα Εξαγωγών για επιχειρήσεις από ΣΘΕΒ και ΕΕΔΕ