Στιγμές χαράς και διασκέδασης στο Κοινωνικό Συσσίτιο από τη χορωδία του Α’ ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων


Ένα κεφάτο μεσημεριανό γεύμα συνοδεία του μουσικού σχήματος της χορωδίας του Α΄ ΚΑΠΗ  του Δήμου Λαρισαίων απόλαυσαν οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Συσσιτίου των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων στην τραπεζαρία της δομής. Οι παρευρισκόμενοι αγκάλιασαν με ιδιαίτερη χαρά την πρωτοβουλία διοργάνωσης ενός γεύματος μετά μουσικής και συμμετείχαν τραγουδώντας και χορεύοντας δημιουργώντας μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα. Η εκδήλωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και έκλεισε με την υπόσχεση όλων να επαναληφθεί. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Δράσεων κ. Δημήτριος Δεληγιάννης και ο εκπρόσωπος του «ΚΕΑ ΘΕΣΙΣ» κ. Απόστολος Νάρης.

Για την επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης σημαντική ήταν η προσφορά των αρτοποιείων «Μαλισιώτης Αχιλλεύς Μαλισιώτης Γεώργιος Ο.Ε», «Μ.ΜΑΝΤΑ», τα ζαχαροπλαστεία «ΜΕΛΙΣΣΑ», «ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ», «ELITE», «SPECIAL» την εταιρεία «ΤΣΙΝΑΣ Α.Ε», οι έμποροι της Λαικής της Τετάρτης και της Κεντρικής Λαχαναγοράς Λάρισας που προσέφεραν νόστιμα εδέσματα τα οποία συνέθεσαν ένα πλούσιο μπουφέ προς μεγάλη ικανοποίηση των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Τέλος αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή των πολιτών που στήριξαν την προσπάθεια και επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Το Κοινωνικό  Συσσίτιο είναι μια από τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης  Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Λαρισαίων και λειτουργεί με την ευθύνη του Δήμου και  του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης «ΘΕΣΙΣ».

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια ανθρωπιάς και      αλληλεγγύης μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία είτε με τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο τηλ. 801-1122-444  (www.koinoniasos.gr) είτε με το  Κοινωνικό Συσσίτιο στο τηλ. 2410-566795 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Μύρων 7.

Προηγούμενο άρθρο Η Ν.Δ. και η οδός της αξιοκρατίας - Γράφει ο Μ. Χαρακόπουλος
Επόμενο άρθρο Αιτήσεις για υποχρεωτική αντικατάσταση αδειών τεχνικών επαγγελμάτων