Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «Γεύσεις του τόπου μας» στη Λάρισα


Με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS, πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα τοΣάββατο,27 Σεπτεμβρίου,μία ολοήμερη εκδήλωση, που έδωσε ‘βήμα’ σε τοπικούς παραγωγούς, με στόχονα αναδειχθούνοι γεύσεις του τόπου μας. Στο πλαίσιο της χορηγίας, το πάρκινγκτου καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλίαφιλοξένησε μια μοναδική εκδήλωσημε οικοδεσπότη τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, στην οποία, πάνω από 3.000 επισκέπτες, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν προϊόντα τοπικής παραγωγής και να δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα από τα χέρια του διάσημου σεφ.

Η εκδήλωσηπραγματοποιήθηκεαπό τις 11.00 έως τις 18.00και,σε αυτό το διάστημα, οι τοπικοί παραγωγοί παρουσίασαντα προϊόντα τους, όπωςπροϊόντα ζύμης, είδη φούρνου, όσπρια, βότανα, μανιτάρια, τυροκομικά και γλυκά.

Συγκεκριμένα, οι παραγωγοί που συμμετείχαν ήταν:

–       ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

–       ΓΙΑΜ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΕΥΣΕΩΝ

–       ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΟΝΝΩΝ – ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΕΣ            , ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

–       PIELAB, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

–       ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΑ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΛΙΟΥ

–       ΔΙΒΑΝΗΣ, ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ

–       ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΠΕ, ΟΣΠΡΙΑ

–       ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ, ΒΟΤΑΝΑ, ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ κ.λπ.

–       ΡΟΜΠΟΣ, ΧΑΛΒΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

–       ΘΕΟΝΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

 

 

 

 

 

 

 

–       ΤΣΕΛΙΓΚΟΠΟΥΛΑ, ΚΡΕΜΕΣ – ΡΥΖΟΓΑΛΟ – ΓΙΑΟΥΡΤΙ

–       CAMPUS, ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Επιπλέον και με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση, η ΙΚΕΑ πραγματοποίησε παράλληλη δράση και θα διαθέσειτο ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία, της ημέρας αυτής, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχήςμε τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.

Επόμενος σταθμός για τις «Γεύσεις του Τόπου μας», η Θεσσαλονίκη στις 4/10, στο πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ, από τις 11.00 έως τις 18.00.

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, αναγνωρίζει την αξία της τοπικής παραγωγής και συμβάλλει στην ανάδειξη τοπικών προϊόντων. Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, η εταιρεία υποστηρίζει τη συγκεκριμένη δράση και προσκαλεί τον κόσμο να γνωρίσει τις «Γεύσεις του τόπου μας».

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο 40χρονος έκλεψε κινητό από κατάστημα εστίασης
Επόμενο άρθρο Να μείνει στα χαρτιά ο αντιδραστικός, κρατικός έλεγχος, η λεγόμενη αξιολόγηση