170.000 ευρώ για Κολυμβητήριο και Κλειστό Νεάπολης


Η εύρυθμη λειτουργία του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Λάρισας (ΕΑΚΛ) βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανό, ο Βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο αντιπρόεδρος του ΕΑΚΛ κ. Ιωάννης Ζαχόπουλος.

Ειδικότερα, ο κ. Χαρακόπουλος και ο κ. Ζαχόπουλος ζήτησαν την επίσπευση της εκταμίευσης των εγκεκριμένων κονδυλίων, ύψους 170.000 ευρώ, για εργασίες επισκευών στο Κολυμβητήριο και στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ της Νεάπολης. Μέρος των χρημάτων αυτών μπορεί να αξιοποιηθεί και για την επισκευή μικροζημιών στο γήπεδο του Αλκαζάρ. Ο κ. Ανδριανός τους ενημέρωσε ότι η διαδικασία εκταμίευσης θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Επίσης, ζητήθηκε η συνδρομή του Υπουργείου για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων (πληρωμή υπαλλήλων, αντικατάσταση του χαλασμένου μικρού τρακτέρ για το γήπεδο του Αλκαζάρ) και ο υφυπουργός απάντησε πως θα εξετάσει τη δυνατότητα εύρεσης επιπλέον 50.000 ευρώ για την ικανοποίηση των άμεσων αναγκών του ΕΑΚΛ. Τέλος, συμφωνήθηκε να επισκεφθεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις στη Λάρισα, ο αρμόδιος μηχανικός του Υπουργείου.

Προηγούμενο άρθρο Θα πιαστεί το χέρι του να υπογράφει συμβάσεις….
Επόμενο άρθρο Νέα Συμφωνία της Πειραιώς για Συμβολαιακή Κτηνοτροφία με την «Γαλακτοβιομηχανία “ΟΛΥΜΠΟΣ”