Η ΑΔΕΔΥ θυροκόλλησε το ψήφισμα στο γραφείο της Γερακούδη


Στο γραφείο της Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας κ. Π. Γερακούδη θυροκόλλησε η ΑΔΕΔΥ Λάρισας το ψήφισμα της απεργίας που πραγματοποίησε την Τρίτη 23 Σεπτέμβρη. Ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Λάρισας κ. Παπαποστόλου σε δηλώσεις του ανέφερε: Οι εργαζόμενοι του Δημόσιου Τομέα με τη συμμετοχή μας στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στέλνουμε ηχηρό μήνυμα καταδίκης της πολιτικής των απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων , της ποινικοποίησης των αγώνων μας, αλλά και της κατάργησης του δικαιώματος στην απεργία.
Η Κυβέρνηση επιχειρεί απεγνωσμένα να προωθήσει την εφαρμογή της «αξιολόγησης» στο Δημόσιο αποσκοπώντας σε νέες διαθεσιμότητες και απολύσεις,
Οι προσπάθειες αποπροσανατολισμού μέσω υποτιθέμενων βελτιώσεων του νόμου δεν κατέστει δυνατό να κρύψουν την πραγματική στόχευσή του, που δεν είναι άλλη απ’ τις μαζικές απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων και την εκχώρηση των αρμοδιοτήτων τους στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.
Eπιστρατεύει τη δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσει τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στο Δημόσιο. Έναν αγώνα που έχει την καθολική συμμετοχή των υπαλλήλων, έναν αγώνα που υπερασπίζεται τα δημόσια και κοινωνικά αγαθά ενάντια στην πολιτική συρρίκνωσης .
Μοναδική διέξοδος για την Κυβέρνηση είναι αυτή της κατάργησης του Ν. 4250/2014 το συντομότερο δυνατόν.

Προηγούμενο άρθρο Παρεμπόριο, επαιτεία και λαθρομετανάστευση στο στόχαστρο της ΓΑΔ Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο 60χρονος με ναρκωτικά χάπια, κάνναβη και όπλα συνελήφθη στη Λάρισα