Επιστολή Νασιακόπουλου στον ομόλογό του στο Ιζνίκ Τουρκίας


Επικοινωνία με το δήμαρχο Οσμάν Σαργκίν του Ιζνίκ (Νίκαια της Βιθυνίας) της Τουρκίας, πόλη αδελφοποιημένη με τη Νίκαια είχε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος. Σε επιστολή του προς τον κ. Σαργκίν ο δήμαρχος Κιλελέρ αναφέρει τα παρακάτω:

«Αγαπητέ κύριε δήμαρχε,
Αρχικά θέλουμε να συγχαρούμε, τόσο εσάς προσωπικά όσο και τους δημοτικούς σας συμβούλους για την εκλογική σας νίκη την 30η Μαρτίου 2014 και σας ευχόμαστε να έχετε μια δημιουργική θητεία προς όφελος των δημοτών σας.
Είναι μεγάλη τιμή για μας που επικοινωνούμε με το δήμαρχο της αδελφοποιημένης πόλης του Ιζνίκ. Θέλουμε να σας μεταφέρουμε τους θερμούς χαιρετισμούς των κατοίκων της Νίκαιας αλλά και του Δήμου Κιλελέρ, να σας διαβεβαιώσουμε για τα αισθήματα φιλίας και αλληλεγγύης που τρέφουμε για τους πολίτες του Ιζνίκ και να υπογραμμίσουμε ότι θα τιμήσουμε το πρωτόκολλο αδελφοποίησης που υπογράφτηκε μεταξύ των πόλεων μας.
Ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να σας γνωρίσουμε, εσάς προσωπικά αλλά και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για να επιβεβαιώσουμε την πίστη μας στις αρχές της φιλίας και της ειρήνης μεταξύ των λαών της Ελλάδος και της Τουρκίας.»

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη 36χρονος στα Φάρσαλα για οφειλές 111.000 ευρώ στο δημόσιο
Επόμενο άρθρο Συνεχίζει τη λειτουργία το ΚΔΒΜ του Δήμου Κιλελέρ