Τα συνδικάτα ΟΤΑ Ν. Λάρισας και Μαγνησίας ετοιμάζουν κρουαζιέρα για τους εργαζόμενους


Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο λίγοι από µας έχουμε τη δυνατότητα στην διασκέδαση την ψυχαγωγία και τις διακοπές, οι εργαζόμενοι, αναπληρώνουμε ένα μέρος από την εργατική µας δύναμη που ξοδεύουμε κατά τη διάρκεια της εργασίας
Η ανεργία, οι μεγάλες μειώσεις στους μισθούς και στα δικαιώματα, η ανασφάλιστη κι απλήρωτη δουλειά, ή δουλειά για 2, 5 και 8, 11 μήνες και μετά πάλι στην ανεργία , µας έχουν αποκλείσει από το να απολαμβάνουμε αυτά τα βασικά και αναγκαία δικαιώματα.
Γιατί η ξεκούραση, η αναψυχή και οι διακοπές είναι βασική ανάγκη και μέτωπο πάλης που χρειάζεται να αναπτύξουμε οι εργαζόμενοι.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ Ν. Λάρισας βάζει στις προτεραιότητες του την ανάγκη ο αγώνας που δίνουμε να περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της ζωής των εργαζομένων του κλάδου. Μια τέτοια σύγχρονη ανάγκη είναι οι διακοπές, που η εμπορευματοποίηση τους έχει απαγορεύσει την πρόσβαση σε αυτές των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.
Ο μαζικός τουρισμός είναι αποτέλεσμα των κατακτήσεων που είχε η εργατική τάξη όπως και το οχτάωρο, το πενθήμερο, την άδεια, το επίδομα αδείας. Από την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης Ε.Ε. καθημερινά συρρικνώνονται με προοπτική την πλήρη κατάργηση τους. Να τα αναδείξουμε μέσα από τις δράσεις και να τα διεκδικήσουμε, μαζί µε τη ζωή που µας στερούν, τη ζωή που µας αξίζει.
Εξοπλιστείτε με διάθεση, κέφι και τα απαραίτητα για μπάνιο και πάρτε μέρος στην ημερησία κρουαζιέρα που συνδιοργανώνουν τα ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΟΤΑ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Ο γύρος του Παγασητικού, το Σάββατο 20 Σεπτέμβρη με στάσεις, στην Αμαλιάπολη (Μιτζέλα) για μπάνιο και φαγητό , στο νησάκι Τρίκερι μαρτυρικό τόπο εξορίας γυναικών, στην Αγία Κυριακή για καφέ, (η συμμετοχή είναι 25 ευρώ με φαγητό και 15 ευρώ άνευ φαγητού) αναχώρηση από Λάρισα 7.30 π.μ. από την πλατεία Λαού. Απόπλους από λιμάνι του Βόλου 9 π.μ. (τα παιδιά έως 12 χρονών δεν πληρώνουν)
Το ΔΣ του Συνδικάτου

Προηγούμενο άρθρο Για να μη χαθεί η ελπίδα - Γράφει ο Μ. Χαρακόπουλος
Επόμενο άρθρο Επιβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία Δήμου Λαρισαίων-Εμπορικού Συλλόγου