Εκδηλώσεις της ΚΝΕ Λάρισας για τον αθλητισμό


Οι Τομεακές Οργανώσεις Λάρισας της ΚΝΕ στα πλαίσια του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ, πραγματοποιούν εκδήλωση για τον Αθλητισμό με σκοπό τη γνωριμία της νεολαίας με συγκεκριμένα αθλήματα.

Αυτή η πρωτοβουλία έχει στόχο να αναδείξει τη σημασία και την αναγκαιότητα της φυσικής αγωγής ως δραστηριότητας που συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας, της προσωπικότητας και ποιότητα ζωής που καλλιεργεί τη συλλογικότητα, την αλληλεγγύη.

Παράλληλα επιδιώκουμε να ανοίξει η συζήτηση για τον Αθλητισμό και την φυσική αγωγή ως δικαίωμα, σαν μέτωπο πάλης μέσα στα σωματεία, στους φοιτητικούς – σπουδαστικούς συλλόγους, στα μαθητικά συμβούλια στη γειτονιά, σε μια περίοδο που η κυρίαρχη πολιτική και οι συνέπειες της στη ζωή των νέων στερούν το δικαίωμα στην άθληση, μετατρέποντάς το σε πολυτέλεια, σε ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα για λίγους.
Μην μένεις στην εξέδρα θεατής, αγωνίσου! Κάνε τον αθλητισμό μέρος της ζωής σου!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 6:00 μμ
ΕΑΚΛ //ΑΙΘΟΥΣΑ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

• Γνωριμία με μαχητικά αθλήματα και την άρση βαρών. Συμμετέχουν μέχρι στιγμής : «ΕΑΛ Πήγασος» (τμήμα πάλης), «Άτλας Λάρισας», «ΣΒΑ Λάρισας» τζούντο
• Θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα: «Η πρόταση του ΚΚΕ για την φυσική αγωγή και τον αθλητισμό». Θα μιλήσει ο Πέτρος Κρίκης, μέλος του Τμήματος Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στη «στενή» 21 άτομα σε όλη τη Θεσσαλία για παράνομη μετανάστευση
Επόμενο άρθρο Δύο συλλήψεις στη Λάρισα για οφειλές - Η μία προσαγωγή ήταν οικειοθελής