Επιστολή Δοντά στον Πρόεδρο της ΔΕΗ για τις διακοπές ρεύματος


Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρόεδρο της ΔΕΗ ΑΕ κ. Αρθρούρο Ζέρβο,  απέστειλε ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΘΕΒ κ. Απόστολος Δοντάς τονίζοντας πως οι  επαναλαμβανόμενες απεργίες των εργαζομένων της ΔΕΗ και οι ενδεχόμενες διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι βέβαιο ότι θα επιφέρουν διακοπή της παραγωγικής διαδικασίας στις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας, αλλά και όλης της χώρας, φθορές στον παραγωγικό τους εξοπλισμό και κίνδυνο για πρόκληση ατυχημάτων.

 

Είναι βέβαιο σημειώνει ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ ότι το σύνολο της επιχειρηματικής κοινότητας στη χώρα μας κατανοεί την αγωνία των εργαζομένων για το μέλλον της επιχείρησης καθώς και το δικαίωμά τους στην απεργία, ωστόσο η αναχρονιστική και εκβιαστική πολιτική που ακολουθείτε δεν μπορεί πλέον να γίνει αποδεκτή από κανένα, τη στιγμή μάλιστα που μια ολόκληρη κοινωνία πασχίζει για την επιβίωσή της, μέσω ανάπτυξης, αύξησης της ανταγωνιστικότητας και μείωσης της ανεργίας.

 

Η Διοίκηση του ΣΘΕΒ απευθύνει έκκληση προς κάθε κατεύθυνση και κάθε αρμόδιο να επικρατήσει ηρεμία και λογική καθώς το τελευταίο πράγμα που θέλει ο τόπος μας είναι η παύση της παραγωγικής και εμπορικής βάσης του και ζητά την προσωπική  παρέμβαση του Προέδρου της ΔΕΗ για το θέμα.

 

Σε περίπτωση που δεν μπορεί αυτό να αποφευχθεί ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Δοντάς και η Διοίκηση του ΣΘΕΒ θεωρεί επιβεβλημένη την έγκαιρη ενημέρωση των επιχειρήσεων από τις κατά τόπους Διευθύνσεις της ΔΕΗ για τις πιθανές διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Προηγούμενο άρθρο «Χτύπησαν» 100αρα οι παραβάσεις στα καταστήματα εστίασης στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Ο Δ. Κουτσούμπας στο 23ο Αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ στο Στόμιο