Σεμινάριο για τους νέους αιρετούς από την ΠΕΔ Θεσσαλίας


Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για ενημέρωση όλων των νεοεκλεγέντων αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης, για μία πληθώρα θεμάτων που αφορούν στη διοίκηση και λειτουργία των ΟΤΑ, διοργανώνει την Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 και ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα της ΔΕΥΑ Λάρισας (Τέρμα Τυχερού), ημερίδα σε συνεργασία με τη ΔήμοςΝΕΤ με θέμα: «ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ».

Στην ημερίδα καλούνται όλοι οι αιρετοί των δήμων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και θα αναλυθούν θέματα σχετικά με τις πρώτες ενέργειες της νέας διοίκησης, ειδικά ζητήματα αιρετών οργάνων όπως αντιμισθία, άδειες αιρετών, ανάλυση βασικών εννοιών οικονομικής διαχείρισης, θέματα προσωπικού, έλεγχος νομιμότητας αποφάσεων, δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης, κλπ. Η θεματολογία επιλέχθηκε με γνώμονα τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τους νεοεκλεγέντες αιρετούς και εκτιμούμε ότι θα είναι απολύτως χρήσιμα τουλάχιστον κατά την πρώτη περίοδο της Δημοτικής αρχής.

Εισηγητής της ημερίδας θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μπλάγας, Δ/νων Σύμβουλος της ΔήμοςΝΕΤ.

Προηγούμενο άρθρο Έκκληση Αγοραστού να σταματήσουν οι καύσεις γεωργικών υπολειμμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού
Επόμενο άρθρο Ιδρύεται το 13ο ημερήσιο Γενικό Λύκειο Λάρισας