Συλλογή τροφίμων στο Σούπερ Μάρκετ «Βλαχοδήμος» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Συσσιτίου


Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στο Σούπερ Μάρκετ «Βλαχοδήμος» στη Γιάννουλη το Σάββατο 21 Ιουνίου, όπου παραβρέθηκε και το προσωπικό του Κοινωνικού Συσσιτίου των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων με σκοπό την ενημέρωση των παρευρισκομένων για τις δράσεις των Κοινωνικών Δομών αλλά και τη συγκέντρωση τροφίμων για τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και εξυπηρετούνται καθημερινά από αυτές.

Οι πελάτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ενίσχυσης των απόρων συμπολιτών μας προσφέροντας συνολικά  110 κιλά τροφίμων μακράς διαρκείας ενώ εξίσου σημαντική ήταν και η συνεισφορά του ιδιοκτήτη του Σούπερ Μάρκετ, κ. Βλαχοδήμου,  ο οποίος υποστήριξε πρόθυμα την όλη προσπάθεια.

Το Κοινωνικό  Συσσίτιο του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται  στα πλαίσια της πράξης «ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ_ Κοινωνικές Δομές Άμεσης  Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Λαρισαίων», με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης «ΘΕΣΙΣ».

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία είτε με τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο τηλ. 801-1122-444  (www.koinoniasos.gr) είτε με το  Κοινωνικό Συσσίτιο στο τηλ. 2410-566795 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Μύρων 7.

 

Προηγούμενο άρθρο Την Κυριακή η χειροτονία του νέου Μητροπολίτου Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα
Επόμενο άρθρο 18 συλλήψεις για παρεμπόριο και επαιτεία στη Θεσσαλία