Εντυπωσιακή εμφάνιση της Πειραματικής Χορωδίας Eκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας


Εντυπωσίασε η εμφάνιση της Πειραματικής Χορωδίας Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, στo25oΦεστιβάλ Άνδρου, το Σάββατο 21 Ιουνίου. Η μόλις 7 μηνών Χορωδία υπό τη διεύθυνση της κυρίας Ευτυχίας Κασιάρη, απέσπασε άριστες κριτικές και ενθουσιώδη χειροκροτήματα.

Με θέα το απέραντο γαλάζιο, στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Άνδρου, η εν λόγω χορωδία ερμήνευσε τα εξής τραγούδια: Τα «Ξημερώνει» του συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι, « Για ένα τανγκό» της Χαρούλας Αλεξίου, «Αχ Αγάπη» του Αντώνη Βαρδή, «Θα θελα να ήσουν» του Γιώργου Χατζηνάσιου, «Αχάριστη» του Βασίλη Τσιτσάνη και «Μοιάζεις και συ σα θάλασσα» του Μανώλη Χιώτη.

Το Φεστιβάλ ήταν αφιερωμένο στα 20 χρόνια απουσίας του Μάνου Χατζιδάκι. Συμμετείχαν τρεις επιπλέον χορωδίες! Η Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου, η αθηναϊκή  χορωδία Ambitus και η χορωδία Αγιάς. Η προσεκτική επιλογή των τραγουδιών και η μοναδική ερμηνεία της νεοσύστατης Χορωδίας των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, απέσπασε θερμά συγχαρητήρια από τις πεπειραμένες –εικοσαετίας και πλέον- χορωδίες που συμμετείχαν στο εν λόγω Φεστιβάλ.

Ευχαριστούμε το Μουσικό Σύλλογο Άνδρου για την πρόσκληση και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε τη ζεστή φιλοξενία. Συγχαίρουμε θερμά  τη μαέστρο κυρία Ευτυχία Κασιάρη για την εργατικότητα  και το μοναδικό καλλιτεχνικό της ένστικτο, τη σολίστ Γεωργία Ντερέκα για τη συγκινητική της ερμηνεία στο τραγούδι «Μοιάζεις και συ σα θάλασσα» και φυσικά τους Χορωδούς συναδέλφους που για ακόμη μία φορά ξεπερνώντας  εαυτό, διακρίθηκαν όχι μόνο για τις φωνητικές τους δυνατότητες αλλά και για το ήθος, τη ζωντάνια και τη θετική τους διάθεση.

Η Χορωδία Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας θα εμφανιστεί και στο Φεστιβάλ Πηνειού, την 1η Ιουλίου 2014 στις 9 το βράδυ!

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Έκτακτη σύγκλιση του Δ.Σ. Ελασσόνας ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση για την άσκηση «Καμπέρος 2014»
Επόμενο άρθρο Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 57χρονο Αλβανό